ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Έγινε συνήθεια! -…Ποιον πολιτικό ευχαριστεί αυτή τη φορά ο Γκιώνης …και για ποιο λόγο; Δήμα ή Ταγαρά;

Συνεχίζει …τις ευχαριστίες ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ Γ. Γκιώνης στους δύο Κορίνθιους βουλευτές!!! Μία ευχαριστεί τον Ταγαρά, μία τον Δήμα!

Αυτή τη φορά ευχαριστεί τον Δήμα!

Έχουν γίνει συνήθεια από τον Γκιώνη …τα ευχαριστήρια!

Και όπως θα έχετε διαπιστώσει δεν πρόκειται για κάποια αξιόλογα έργα που αφορούν το δήμο.

Γι΄ αυτά που δεν γίνονται όμως στο δήμο …ησυχία από τον Γκιώνη!

Από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ αναφέρεται: “Ύστερα από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (ΑΔΑ: Ψ7ΔΙ46ΜΤΛ6-ΖΥΡ), ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων επιχορηγείται με το ποσό των 100.000,00 ευρώ για την ενίσχυση της αντιπυρικής προστασίας και την εκτέλεση προληπτικών δράσεων πυροπροστασίας.

Πρόκειται για μια νέα, στοχευμένη στήριξη σε Δήμους που έχουν περιοχές υψηλής επικινδυνότητας για πυρκαγιές.

Η έκτακτη επιχορήγηση, συνολικού ποσού ύψους 5,62 εκατ. Ευρώ, κατανέμεται σε 48 Δήμους και 7 Συνδέσμους Δήμων.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ Γκιώνης δήλωσε:

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών να ενισχύσει έμπρακτα την Αυτοδιοίκηση ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας για την αντιπυρική προστασία. Και η φετινή αντιπυρική περίοδος, μας φέρνει αντιμέτωπους με μεγάλες προκλήσεις, και χρειάζεται να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, Χ. Δήμα, ο οποίος συντέλεσε στην αίσια έκβαση του αιτήματός μας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την άριστη συνεργασία, αποδεικνύοντας ότι στηρίζει έμπρακτα τον Δήμο μας, και ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες του τόπου”.

Για τον Κ. Κόλλια θα βγάλει ο Γκιώνης κάποιο ευχαριστήριο;

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση την περασμένη εβδομάδα όπου ο Γκιώνης ευχαριστούσε τον Ταγαρά: ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Οι ευχαριστίες του Γ. Γκιώνη …συνεχίζονται! – …Για τα υπόλοιπα όμως;

-Ποιον θα ευχαριστήσει ξανά την επόμενη φορά ο δήμαρχος; Αναμένουμε…

-Ένα ευχαριστήριο θα βγάλει άραγε ο δήμαρχος και για τον Κόλλια; …Αν υπάρχει έστω και ένα ευχαριστήριο ας μας το στείλει κάποιος! Εκτός και αν ο Κόλλιας είναι γενικά …διακοσμητικός σε ότι αφορά τα έργα (ακόμα και τα μικρά) στην Κορινθία!

-Γενικά τώρα! Οι δήμαρχοι δεν είναι για μόνο για τις ευχαριστήριες ανακοινώσεις. Είναι κυρίως για το σημαντικό έργο που παράγουν στην περιοχή τους

Κ.Ν