ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: …Ακόμα είναι στους διαλόγους αλλά ο Γκιώνης ευχαρίστησε ΞΑΝΑ τον Δήμα! -Τώρα τον ευχαρίστησε για την συμβολή του να γίνει μία συνάντηση…

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

…Το έκανε συνήθεια ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ Γ. Γκιώνης να ευχαριστεί τον Κορίνθιο πολιτικό Χ. Δήμα! Μέσα σε περίπου 15 μέρες τον έχει ευχαριστήσει τρεις φορές, …σε σημείο παρεξηγήσεως!!!

Αυτή τη φορά ευχαριστεί τον Δήμα γιατί συνέβαλε για την πραγματοποίηση μίας συνάντησης αλλά και κατά τη διάρκειά της, προκειμένου η διαδικασία να έχει αίσια εξέλιξη!!!

Και για το λόγο δήμαρχε …βγάλατε δελτίο τύπου και ευχαριστήριο στον Δήμα;

Δηλαδή δήμαρχε αν ο Δήμας είχε μία πιο σημαντική συμβολή τι θα κάνατε;

Το κάνει πλέον τόσο συχνά ο δήμαρχος να ευχαριστεί το Δήμα σε σημείο να δημιουργεί ερωτηματικά! Σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα το τι συμβαίνει οι Γκιώνης και Δήμας!

…Και τι λέει το παρακάτω δελτίο τύπου από το δήμο; Για την αναβάθμιση γενικά της λίμνης Βουλιαγμένης! Πότε θα ξεκινήσει (αν θα ξεκινήσει) και πότε θα ολοκληρωθεί το έργο φυσικά δεν το ξέρει ακόμα κανείς! Κατά τα άλλα το ευχαριστήριο στον Δήμα …δεν το ξέχασε ο δήμαρχος ακόμα και αν ακόμα γίνεται διάλογος!

Από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ ανακοινώνεται:

«Μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 14 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. κ. Στέφανο Δ. Βλαστό και την Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αξιοποίησης Ακινήτων και Επιχειρηματικών Μονάδων της ΕΤΑΔ κ. Αγγέλα Μιχαλοπούλου, για την αναβάθμιση της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χ. Δήμα, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα τόσο για την πραγματοποίηση της συνάντησης όσο και κατά τη διάρκειά της, προκειμένου η διαδικασία να έχει αίσια εξέλιξη, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την αναβάθμιση της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης άνοιξε ο διάλογος για την αναβάθμιση της λίμνης Βουλιαγμένης με γνώμονα την προστασία του φυσικού και περιβαλλοντικού πλούτου της  περιοχής, την αναβάθμιση του τουριστικού προορισμού και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ Γκιώνης δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την εποικοδομητική συνάντηση με τα στελέχη της ΕΤΑΔ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε γόνιμο κλίμα. Τόσο ο κ. Βλαστός, όσο και η κ. Μιχαλοπούλου εξέφρασαν τη θετική βούληση της εταιρείας να συνδράμει τον Δήμο στην προσπάθειά του για αναβάθμιση της λίμνης Βουλιαγμένης.

Συμφωνήσαμε από κοινού να παραμείνουμε σε ανοιχτή επικοινωνία και στενή συνεργασία, ώστε να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση της λίμνης με τον πλέον βέλτιστο τρόπο.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό κ. Δήμα, για τη θερμή ανταπόκρισή του στην πραγματοποίηση της συνάντησης  και για την καταλυτική συμβολή του σε αυτή την προσπάθεια”.