ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: …Έτσι τα βλέπει η Μ. Πρωτοπαππά στις συνεδριάσεις των ΔΣ! -Πήγαινε γυρεύοντας και… τα άκουσε!

Είχε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ένα διαπληκτισμό ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ Γ. Γκιώνης με τον δημοτικό σύμβουλο Κ. Ζερβό και “πετάχτηκε” η Μ. Πρωτοπαππά για να …την μπει στον δήμαρχο λέγοντας πως είναι τραγικό πως μιλάει ο δήμαρχος σε ένα νέο παιδί σχετικά και για τα ποσοστό που πήρε στις εκλογές!

Με τον δήμαρχο να της λέει:

“Κα Πρωτοπαππά εσείς είστε τραγική. Και η τραγικότητα φάνηκε και στις εκλογές! Θα τα ξαναπούμε το 2028 που θα ξανακατέβετε…”

ΣΣ. Η Μ. Πρωτοπαππά “ωραία” ευκαιρία βρήκε …για να την μπει στον δήμαρχο και τελικά τα άκουσε για ακόμα μία φορά η ίδια!

Γενικά τώρα! Καλό θα ήταν η Πρωτοπαππά να ασκεί αντιπολίτευση για τα λάθη και τις παραλείψεις της δημοτικής αρχής αντι να ασχολείται με το πως μπορεί να μιλήσει ο δήμαρχος σε έναν δημοτικό σύμβουλο, επειδή μπορεί να έχει προκληθεί! …Καλή αρχή για την Μ. Πρωτοπαππά!

Για να δούμε η Πρωτοπαππά θα απονείμει έστω τα εύσημα στον δήμαρχο ο οποίος ΑΜΕΣΑ με προσπάθειες δικές του και των συνεργατών του κατάφεραν σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία ώστε να βρεθεί νέα χρηματοδότηση για τα αντιπλημμυρικά στο Λουτράκι; …Ή εδώ δεν θα μιλήσει;

Κ.Ν

Κ.Ν