ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: …Αυτά να τα πείτε κε Γκιώνη και στους Κορίνθιους βο(υ)λευτές μας -Δεν είναι μόνο οι ευχαριστίες…

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ ανακοινώνεται: “Το σοβαρό ζήτημα της άμεσης ενίσχυσης και στελέχωσης των Αστυνομικών Τμημάτων Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα το πρωί της Πέμπτης 12 Μαΐου 2022, στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Δήμαρχος τόνισε την αντίθεσή του με την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την απομάκρυνση εννέα αστυνομικών από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και συνολικά σαράντα αστυνομικών από τη Διεύθυνση Αστυνομίας του Νομού Κορινθίας.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε με πλήρη λεπτομέρεια την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο ύστερα από την απομάκρυνση των αστυνομικών, το αίσθημα έλλειψης ασφάλειας που δημιουργείται με αυτή την απόφαση και εξήγησε πως ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αποτελεί έναν κατεξοχήν τουριστικό προορισμό, με αποτέλεσμα, ο πληθυσμός του να ανέρχεται στις εκατό χιλιάδες κατοίκους, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.

Ο κ. Γκιώνης απαίτησε να αποκτήσει ο Δήμος μας την αστυνόμευση που απαιτείται για την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών των πολιτών και ζήτησε από τον Αντιστράτηγο κ. Σκούμα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβει τις ευθύνες του, καθότι η κατάσταση αντί να βελτιώνεται, σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες, δυστυχώς χειροτερεύει.

Να σημειωθεί πως στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ψηφίστηκε ομόφωνα ψήφισμα διαμαρτυρίας για την άμεση ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, με προσωπικό και μέσα, στο πλαίσιο της εδραίωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, ύστερα από πρόταση που κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί” κ. Ιωάννης Καραπανάγος”.

Συνηθίζουν …να κάνουν πως δεν βλέπουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης ακόμα και αν οι αποφάσεις είναι κατά του τόπου τους

ΣΣ. Αναφέρει μεταξύ άλλων παραπάνω ο Γ. Γκιώνης: “Η κατάσταση αντί να βελτιώνεται, σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες, δυστυχώς χειροτερεύει…”

Αυτά κε Γκιώνη να τα πείτε και στους Κορίνθιους βο(υ)λευτές της κυβέρνησης (οι δύο είναι και υφυπουργοί)!!! Μην μένετε μόνο στο να ευχαριστείτε τους Κορίνθιους βουλευτές για ότι μπορεί να κάνουν στο δήμο σας (συνήθως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο)! …Να τα χώνετε κιόλας στους πολιτικούς μας που δείχνουν “παρατηρητές” στα ΣΟΒΑΡΑ θέματα που αφορούν την Κορινθία! …Δεν είναι κακό!

Κ.Ν