ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έγινε η συνεδρίαση…

– “Δυστυχώς για όλους μας όμως, σύσσωμη η αντιπολίτευση απείχε της συνεδρίασης, με αποτέλεσμα αυτή να μην πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης απαρτίας…”

Από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ αναφέρεται: «Σε μια ακόμη κρίσιμη για τον Δήμο μας, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύσσωμη η Αντιπολίτευση απείχε, επικαλούμενη διάφορες “περίτεχνες” δικαιολογίες φανερώνοντας τις προθέσεις της για παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου.

Στην ειδική συνεδρίαση της 21ης Ιουνίου, η Αντιπολίτευση εξέφρασε την αντίθεσή της ως προς τον τρόπο διεξαγωγής της συνεδρίασης της 23ης Ιουνίου – η οποία είχε αποφασιστεί να γίνει με “τηλεδιάσκεψη” τηρώντας τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με την υπ αριθμ. 55/Α’/11-3-2020 άρθρο 10 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Η δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη σεβόμενη τον ρόλο της έναντι των συνδημοτών μας, αποδέχτηκε το αίτημα όλων και αποφάσισε η συνεδρίαση να γίνει “δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών” στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, δίχως την παρουσία κοινού και των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε., όπως άλλωστε συμβαίνει σε αρκετούς Δήμους της χώρας εν μέσω πανδημίας. Δυστυχώς για όλους μας όμως, σύσσωμη η Αντιπολίτευση απείχε της συνεδρίασης, με αποτέλεσμα αυτή να μην πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης απαρτίας.

Είναι πασιφανές και αντιληπτό από κάθε πολίτη πως η Αντιπολίτευση προσπαθεί, με κάθε ανύπαρκτο πρόσχημα και για επικοινωνιακά καθαρά λόγους, να μπλοκάρει την ομαλή διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου, την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και να παρακωλύει το έργο της δημοτικής Αρχής. Η χρηστή διαχείριση και η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου είναι ύψιστης σημασίας και δεν δικαιούται κανείς να μην εκτελεί το χρέος του ως δημοτικός σύμβουλος, στηριζόμενος σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και προβάλλοντας αναίτιες αντιδράσεις.

Η Δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη σεβόμενη την εμπιστοσύνη των συνδημοτών της, παραμένει προσανατολισμένη στους στόχους που έθεσαν οι δημότες στις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές εκλογές, παράγει ουσιαστικό έργο και αποδεικνύει καθημερινά ότι πέρα και πάνω από οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία και πολιτική σκοπιμότητα θέτει το καλό και το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών της».