ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: “Γκάφα ολκής” από την Μ. Πρωτοπαππά; -Ο Γκιώνης την “άδειασε” μέσα στο ΔΣ και μίλησε για ΚΛΟΠΗ μελέτης από την τεχνική υπηρεσία! -Τι ανέφερε ο δήμαρχος… (βίντεο)

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ, Γ. Γκιώνης ήταν απόλυτος για μία μελέτη που εκλάπη από την τεχνική υπηρεσία του δήμου και “άδειασε” την Μ. Πρωτοπαππά σε αυτά που έλεγε για συγκοινωνιακή μελέτη …ως λύση στο πρόβλημα των κατοίκων του Καλαμακίου, μετά το ατύχημα με το βυτιοφόρο (και την κατεδάφιση της γέφυρας)!

…Γκάφα ολκής από το συνδυασμό της Μ. Πρωτοπαππά που προσπαθεί να αναδειχτεί με κοινωνικά θέματα για τα οποία βρίσκουν λύση άλλοι;

ΚΑΙ ΑΥΤΗ τη φορά ο δήμαρχος ήταν ΑΠΟΛΥΤΟΣ σχετικά με την ΚΛΟΠΗ της μελέτης από την τεχνική υπηρεσία και είπε ότι: “Θέλετε να το προχωρήσουμε το θέμα με νομικές διαδικασίες;”

Βαρύτατα εκτεθειμένη τόσο η Μ. Πρωτοπαππά όσο και ο συνδυασμός της μετά την τοποθέτηση του Γ. Γκιώνη!

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λουτρακίου – Π- Αγ. Θεοδώρων Γ. Γκιώνης, ανέφερε:

“Γράφτηκαν τόσα για αυτή τη μελέτη που παρουσίασε ο κ. Σακελλάρης. Θέλω να το μαζέψω γιατί το θεωρώ και λίγο ΝΤΡΟΠΗ. Ο κύριος Σακελλάρης, έκανε μια συγκοινωνιακή μελέτη και την παρουσίασε! Την έκανε δηλαδή ο ίδιος! Αυτή η μελέτη ΚΛΑΠΗΚΕ από την τεχνική υπηρεσία!!! Εγώ έτσι θα το πω! Θέλετε να το προχωρήσουμε με νομικές διαδικασίες;”

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος ο δήμαρχος στην Μ. Πρωτοπαππά της ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Εσείς δεν μπορούσατε, δεν έχετε ούτε τον τρόπο, ούτε τη γνωριμία ούτε την εξουσιοδότηση να πάτε να μιλήσετε ούτε με την Ολυμπία Οδό, ούτε με κανέναν από αυτούς. Εγώ προσπαθούσα από την πρώτη στιγμή να βρεθεί τρόπος να διευκολυνθούν όλοι οι κάτοικοι του Καλαμακίου…κτλ. Μιλούσα με υπουργούς ως τις 5:00 τα ξημερώματα…”

Δείτε το βίντεο από το 1:39:00:

Κ.Ν