ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Προβλήματα με φερτά υλικά που οι πρόσφατες βροχοπτώσεις σώρευσαν σε σημεία του οδικού δικτύου της πυρόπληκτης περιοχής…

“Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 28 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο, με πρόεδρο της Τ.Κ. Σχίνου Δημήτρη Λάμπρου.

Η συνάντηση, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη και της εντεταλμένης για θέματα Πολιτισμού περιφερειακής συμβούλου Αθηνάς Κόρκα, καθώς και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφερειακής Ενότητας- αφορούσε σε προβλήματα με φερτά υλικά που οι πρόσφατες βροχοπτώσεις σώρευσαν σε σημεία του οδικού δικτύου της πιο πάνω πυρόπληκτης περιοχής του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, για την απομάκρυνση των οποίων χρειάζεται άμεση παρέμβαση.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας ζήτησε να γίνει αυτοψία στην πιο πάνω περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος έτσι ώστε μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή να υπάρξει εισήγηση για τον τρόπο δράσης, ενώ συνέστησε να διατυπωθεί παράλληλα και αίτημα προς τη Σχολή Μηχανικού να συνδράμει με τα βαρέα της μηχανήματα.

Εξ άλλου, ο Π. Νίκας είχε συνεργασία με υπηρεσιακά στελέχη από την Διεύθυνση Πρόνοιας της Π.Ε. Κορινθίας σχετικά με ζητήματα που έχουν προκύψει σε περιοχή του Δήμου Βέλου – Βόχας”, αναφέρεται από την περιφέρεια Πελοποννήσου.