ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Πως καλύφθηκε η προμήθεια του σαρώθρου συνολικού προϋπολογισμού 278.000 ευρώ…

Από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Τη σύμβαση για την προμήθεια ενός νέου, υπερσύγχρονου αυτοκινούμενου αναρροφητικού σαρώθρου χωρητικότητας 6m3 υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.” για την αποτελεσματικότερη και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών καθαρισμού του οδικού δικτύου, λαϊκών αγορών, πλατειών και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου.

Το σύγχρονης τεχνολογίας αυτοκινούμενο αναρροφητικό σάρωθρο χωρητικότητας 6m3, λόγω της μεγάλης απορροφητικότητας που διαθέτει, σαρώνει γρήγορα και αποτελεσματικά επιφάνειες καλυμμένες με βαριά (χώμα, πέτρες, γυαλιά κ.ά.) και ελαφριά αντικείμενα (φύλλα, χαρτιά κ.ά) και πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

Η προμήθεια του σαρώθρου συνολικού προϋπολογισμού 278.000,00 ευρώ καλύφθηκε με την εξασφάλιση χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών, προϋπολογισμού 223.000,00 ευρώ, ενώ το ποσό των 55.000,00 ευρώ καλύφθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων…»