ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Συνεχίζονται οι συντηρήσεις στα σχολεία

Από το δήμο Λουτρακίου- Π-Αγ.Θ αναφέρεται: «Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε σήμερα και για τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και οι Αντιδήμαρχοι έδωσαν δυναμικά το παρόν στις τελετές αγιασμού που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία της Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης απεύθυνε τις ιδιαίτερες ευχές του σε όλους τους μαθητές για μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη ουσιαστική γνώση και επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Ευχήθηκε καλή δύναμη στους γονείς που δίνουν τον δικό τους αγώνα και αναγνώρισε το δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών που στηρίζουν τα παιδιά με όλες τους τις δυνάμεις και τους προσφέρουν τα εφόδια για γνώση και δημιουργία.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί την αρχή μιας πορείας, η οποία φέρνει ελπίδα και αισιοδοξία. Έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την επένδυση στη γνώση και την ανάπτυξη της Εκπαίδευσης, η Δημοτική Αρχή ξεκίνησε και συνεχίζει να υλοποιεί παρεμβάσεις (συντηρήσεις, αναδιαμορφώσεις, ανακατασκευές, ελαιοχρωματισμοί, αποκαταστάσεις, επισκευές κ.ά.) σε όλα τα σχολεία του Δήμου και να εργάζεται πάντα με γνώμονα την αναβάθμιση των σχολικών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία ολοκληρωμένων σχολικών υποδομών για την εξασφάλιση των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών και την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους, με υγεία και πρόοδο».