ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: “Τα γεύματα αγάπης θα προσφέρονται τρεις φορές την εβδομάδα δίνοντας τη δυνατότητα σίτισης σε…”

(00:45)

Από το δήμο Λουτρακίου- Π-ΑΓ.Θ αναφέρεται: «Στο πλαίσιο ενίσχυσης της κοινωνικής αλληλεγγύης και με στόχο την προστασία και στήριξη των ευπαθών ομάδων, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων οργανώνει την παροχή δωρεάν “Κοινωνικών Γευμάτων Αγάπης” σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Με κύριο μέλημα την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που προσπαθούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες, τα γεύματα αγάπης θα προσφέρονται τρεις φορές την εβδομάδα δίνοντας τη δυνατότητα σίτισης σε 50 άτομα, κατά προτεραιότητα δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου μας. Η διανομή θα ξεκινήσει την Τρίτη 28 Απριλίου και θα πραγματοποιείται από τις 12.30  έως τις 14.00, στο Δημοτικό Κτήριο του Παιδικού Σταθμού Λουτρακίου.

Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν το φαγητό που τους διατίθεται από τον χώρο παρασκευής του. Για τους δικαιούχους που αδυνατούν να προσέλθουν στον χώρο προσφοράς των γευμάτων λόγω ηλικίας, απόστασης και ειδικών προβλημάτων υγείας, υπάρχει δυνατότητα παράδοσης στον χώρο διαμονής με την συμβολή των υπηρεσιών του Δήμου.

Η επιλογή των ωφελούμενων πραγματοποιείται με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια από τηΔιεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του ΔήμουΛουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.Η δράση θα διαρκέσει έως ότου ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2744360151 Νίκος Καρράς και 2744360166 Λαμπρινή Κώτσιου».