ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των ελέγχων για κορονοϊό στην Περαχώρα- Πόσοι πολίτες βρέθηκαν θετικοί στον ιό!

Από το δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ ανακοινώνεται:

«Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης για τον κορωνοϊό, με rapidtest τελευταίας γενιάς,σε 160 δημότες της Περαχώρας, από τους οποίους εντοπίστηκαν 2 συμπολίτες μας θετικοί στον κορωνοϊό.

Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν μεγάλη, αναλογικά του πληθυσμού, αποδεικνύοντας την ευαισθητοποίηση των κατοίκων στο θέμα της πανδημίας και τη διασπορά του ιού στην τοπική κοινωνία.

Σε αντίθεση με τις φήμες των τελευταίων ημερών, τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, αποδεικνύουν το ιικό φορτίο εντοπίζεται ικανοποιητικό καθώς ο δείκτης θετικότητας ανέρχεται στο 1,25%.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, μένουμε πιστοί στις οδηγίες, τηρούμε τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να μπορέσουμε να προασπίσουμε την υγεία μας και την υγεία των αγαπημένων μας.

Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους συνδημότες μας και ευχαριστούμε θερμά το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε λίγες ώρες με απόλυτη ασφάλεια».