ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: …Τι προτρέπει τους πολίτες να κάνουν ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος του Γκιώνη!

Ο μέχρι πριν λίγους μήνες αντιδήμαρχος του δημάρχου Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ Γ. Γκιώνη, Κ. Παντελέου, καλεί τώρα τους πολίτες να στηρίξουν την Μ. Πρωτοπαππά!!! Και όλα αυτά έγιναν ελάχιστους μήνες μέχρι τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές!

Και μάλιστα ο Κ. Παντελέου αναφέρει ότι έχουν πρόγραμμα και σχέδιο!!!

Και μπορεί εύλογα να ρωτήσει κάποιος: Από πότε προέκυψαν αυτά τα δύο; Με το που έφυγε από αντιδήμαρχος ο Κ. Παντελέου, μία θέση που κατείχε σχεδόν τρία χρόνια στην προηγούμενη θητεία του Γ. Γκιώνη και άλλα τρία χρόνια σε αυτή τη θητεία του δημάρχου;

Η π. αντιδήμαρχος του Γκιώνη που θέλει να γίνει δήμαρχος

Ο Γ. Γκιώνης είναι αλήθεια ότι έχει να αντιμετωπίσει τη φθορά που είναι δήμαρχος για αρκετά χρόνια. Αλλά τέτοιου είδους συνεργασίες από την αντιπολίτευση …μάλλον καλό του κάνουν παρα ζημιά! Και η ιστορία έχει γράψει ότι την ώρα της κάλπης ο Γκιώνης με τους ίδιους αντιπάλους …καθαρίζει το παιχνίδι από νωρίς!

Ο π.αντιδήμαρχος του Γκιώνη …που στηρίζει την π. αντιδήμαρχο του Γκιώνη, που θέλει να γίνει δήμαρχος!

Δείτε τώρα στην παρακάτω ανακοίνωση τι προτρέπει ο Παντελέου να κάνουν οι ψηφοφόροι:

“Μετά από μία μακριά και επίπονη συζήτηση με την Μαρία Πρωτοπαππά, καταλήξαμε από κοινού, σε ένα πλαίσιο αρχών και προτεραιοτήτων, που πιστεύουμε ότι θα οδηγήσει τον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, με ασφάλεια και σιγουριά στην επόμενη ημέρα.  

Με σχέδιο, προτεραιότητες και πολύ δουλειά μπορούμε, με την ενεργή συμμετοχή και των πολιτών, να δώσουμε και πάλι λάμψη στο Λουτράκι και τα χωριά μας και να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας ανήκει, χωρίς ιδιοτέλειες και οπισθοχωρήσεις.  

Η συστράτευση μου στην «Δύναμη Δημιουργίας», είναι η προσωπική μου συνεισφορά στην αλλαγή που έχει ανάγκη ο δήμος μας.  

Καλώ τους συμπολίτες και τους φίλους μου να στηρίξουν ενεργά την παράταξη και την επικεφαλής Μαρία Πρωτοπαππά , στον μεγάλο και δύσκολο αγώνα για την αλλαγή στον δήμο μας.  

Έχουμε το σχέδιο, έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε μεράκι και την θέληση να κατακτήσουμε τα όνειρα μας.  

Καλό αγώνα

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ

Δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων”

Κ.Ν