ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Σε βάρος του 16χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία…

“Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 16χρονος Έλληνας ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός στο έγκλημα που διαπράχθηκε στην Αγία Βαρβάρα την περασμένη Πέμπτη, με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί μία 50χρονη γυναίκα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 16χρονος, που αναζητούνταν από την αστυνομία και παραδόθηκε στο Α.Τ. Λουτρακίου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα,Τετάρτη. Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν και η 15χρονη κοπέλα, κόρη της άτυχης γυναίκας, καθώς και ο 17χρονος φίλος της. Σε βάρος του 16χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού.

Υπενθυμίζεται ότι η 15χρονη κόρη ομολόγησε ότι υπήρχαν προστριβές με τη μητέρα της καθώς η μάνα δεν συμφωνούσε με τον τρόπο ζωής της ανήλικης κοπέλας. Μαζί τους το τελευταίο εξάμηνο έμενε και ο 17χρονος φίλος της κοπέλας, με τους οποίους η μητέρα τσακώνονταν πολλές φορές. Ο 17χρονος υποστηρίζει ότι, αφού έδεσαν τη γυναίκα στο κρεβάτι, εκείνος πίεζε το μαξιλάρι στο πρόσωπό της για να μην ακούγονται οι φωνές της και ο συνεργός τους, δηλαδή ο 16χρονος, τη μαχαίρωσε σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Ο 17χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και η 15χρονη της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία”, αναφέρθηκε στη zougla.gr.