ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Τι ανέφεραν οι γονείς του 16χρονου…

“Ο 16χρονος από το Λουτράκι που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, σιωπηλός και με σκυμμένο το κεφάλι οδηγήθηκε στον ανακριτή, ο οποίος τον έκρινε προφυλακιστέο.

Την ίδια ώρα ο πατέρας του 16χρονου σπάει τη σιωπή του και μιλά στο MEGA και στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

-Εσάς όταν σας το είπε, φαντάζομαι ότι δεν το πιστεύατε, έτσι;

-“Εμάς μας το είπε το μεσημεράκι και το λέω «σήκω, να πάμε στην αστυνομία». Ναι μου λέει θα πάω να παραδοθώ. Να πάμε του λέω παρέα τώρα.

Του λέω αγόρι μου εσύ έκανες τίποτα, του λέω, όχι ρε μπαμπά μου λέει. Εν τω μεταξύ μας είπε ο δικηγόρος ότι δεν έχει το μαχαίρι αποτυπώματά του. Τα ρίξανε τώρα στον πιο μικρό, σου λέει αυτός το έκανε”!

Συγκλονισμένος, ζητά την καταδίκη του γιου του, αν συμμετείχε στη στυγερή δολοφονία της άτυχης 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

“Εγώ έχω πέσει από τα σύννεφα, άμα το έκανε αυτό για εμένα να καταδικαστεί. Τέλος. Ας είναι γιος μου, ας είναι όποιος είναι δεν με ενδιαφέρει. Έχω εμπιστοσύνη όμως στην αστυνομία και στους δικαστές”, πρόσθεσε.

-Τον γιο σας πως θα τον περιγράφατε;

-Καλό παιδί είναι, δεν έχει δείξει τίποτα, τώρα δεν ξέρω μήπως του είχαν ρίξει τίποτα και έφτασε σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω”.

Όπως αναφέρει ο πατέρας του νεαρού αγοριού στο Live News, είχε προειδοποιήσει τον γιο του για τις παρέες του.

-Τις παρέες εσείς τις είχατε γνωρίσει;

“Τις παρέες τις είχα γνωρίσει κανά δυο φορές στην Αθήνα και του είχαμε πει με τη μάνα του, μακριά από τα παιδιά αυτά. «Όχι ρε μπαμπά. Όχι ρε μαμά. Είναι καλά παιδιά», «τι καλά παιδιά ρε (…); Γυαλίζει το μάτι αφού, δεν ξέρω του λέω;». Όχι ρε μπαμπά, όχι ρε μπαμπά. Ήταν φίλοι, μα ήταν φίλοι, βγαίνανε συνέχεια μαζί”.

Πενήντα μαχαιριές όσα και τα χρόνια της, δέχτηκε η άτυχη μητέρα που βρέθηκε κατασφαγμένη στο υπνοδωμάτιό της στην Αγία Βαρβάρα. Οι περιγραφές των ανήλικων δραστών για τις σκηνές που διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα, σοκάρουν!

Στο Live News μίλησε και η μητέρα του 16χρονου που αδυνατεί να πιστέψει πως ο γιος της έβαψε τα χέρια του με αίμα. Πως κατέσφαξε την άτυχη 50χρονη μητέρα στην Αγία Βαρβάρα από κοινού με τον 17χρονο Ρουμάνο και την 15χρονη κόρη του θύματος.

“Δε μπορώ να το πιστέψω, δεν μπορώ να το πιστέψω, ναι μεν μπορεί να είχε συμμετοχή εκεί, δεν ξέρω πως τον μπλέξανε αλλά το να σήκωσε μαχαίρι να μαχαιρώσει, δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα.

Μου είπε τη Δευτέρα το απόγευμα ότι έχει εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση και θέλει να πάει να παραδοθεί, όντως τον πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα, εδώ του Λουτρακίου και από εκεί και πέρα τράβηξε το δρόμο του”, συμπλήρωσε.

Μέχρι αυτήν την ώρα, οι τρεις ανήλικοι κατηγορούμενοι εμφανίζονται αμετανόητοι, ρίχνοντας ο ένας στον άλλον την ευθύνη για την άγρια δολοφονία…”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο newsit.gr