ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Τραγικός ιδιοκτήτης μαγαζιού! -Κάποιος επιτέλους να τον μαζέψει…

“Βίντεο-σοκ που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο καθώς δείχνει τη στιγμή που επιχειρηματίας επιτίθεται σε μια «καλλιτέχνιδα του δρόμου» στην παραλία του Λουτρακίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή τραγουδίστρια και ο συνεργάτης της, έστησαν τα μηχανήματα τους λίγο πιο κάτω από το κατάστημα του άντρα και ξεκίνησαν να παίζουν μουσική. Αυτό φαίνεται να ενόχλησε τον επιχειρηματία, ο οποίος πήγε μπροστά τους, ζητώντας να τα μαζέψουν και να φύγουν από εκεί, αλλιώς, όπως καταγγέλλει η τραγουδίστρια στο loutraki365.gr, «θα τους έριχνε μπουνιές». Μάλιστα πήρε την βάση του μικροφώνου και την έκρυψε μέσα στο κατάστημά του.

Οι καλλιτέχνες δεν έφυγαν ωστόσο, και τότε ο επιχειρηματίας ξαναβγήκε από το κατάστημά του πιο επιθετικός και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, κλώτσησε τη θήκη της κιθάρας όπου ο κόσμος έριχνε τα χρήματα του και στη συνέχεια όρμησε στον νεαρό συνεργάτη της κοπέλας”, αναφέρεται στη zougla.gr.

ΣΣ. Ο εν λόγω επιχειρηματίας …τα είχε και με τους αστυνομικούς τους οποίους χαρακτήρισε ως “μα..ες” επειδή τους είχε ειδοποιήσει να πάνε και δεν πήγαν! Αυτό λοιπόν το άτομο που νομίζει ότι είναι ο δρόμος δικός του κάποιος επιτέλους να το βάλει στη θέση του! Κατάφερε από μόνος του να διασυρθεί με τη συμπεριφορά του στο πανελλήνιο! Όταν το καταλάβει …μάλλον θα είναι πολύ αργά!

Κ.Ν