ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ: Έλεγχοι …για τον κορονοϊό!

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται σε δελτίο τύπου: «Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζει να λειτουργεί ο δήμος Κορινθίων θωρακίζοντας τους πολίτες του και την δημόσια υγεία. Πραγματοποιεί, σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΔΥ Κορινθίας, σε όλο το εύρος του, δειγματοληπτικούς ελέγχους  για τον Covid-19.

Σε συνέχεια των δράσεων που έχουν ήδη γίνει στην Δημοτική Ενότητα Τενέας, στην Δημοτική Ενότητα Κορίνθου, στον καταυλισμό των Roma στα Εξαμίλια αλλά και τους ελέγχους που γίνονται καθημερινά στο 2ο ΚΑΠΗ Κορίνθου (Σίνα και Στεφάνου), σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στην Δ.Ε Σαρωνικού και συγκεκριμένα στο κοινοτικό κατάστημα των Λουτρών Ωραίας Ελένης.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν για όσο διάστημα η χώρα μας βάλλεται από την πανδημία, διαρκούν τα μέτρα και  ορίζουν οι ειδικοί. Η υγεία είναι το σημαντικότερο των αγαθών και ευθύνη του δήμου Κορινθίων είναι πρωτίστως να δρα προληπτικά για την θωράκισή της, όπως και πράττει στο ακέραιο από την έναρξη της πανδημίας».

ΣΣ. Ξέχασαν στο παραπάνω δελτίο τύπου από το δήμο να αναφέρουν και τι έδειξαν τα αποτελέσματα των ελέγχων που έγιναν στο κοινοτικό κατάστημα των Λουτρών Ωραίας Ελένης! Αυτό ενδιαφέρει κυρίως τους πολίτες…

Κ.Ν