Μαθητές από την Πράγα επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Κορινθίων προσφέροντας δώρα από την πατρίδα τους (φωτο)

Την επίσκεψη μαθητών τμήματος ελληνικών σπουδών από την Πράγα της Τσεχίας, δέχτηκε το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί συνομίλησαν για αρκετή ώρα, στα ελληνικά, με τον δήμαρχο ανταλάσσοντας εμπειρίες από την όμορφη Πράγα την οποίαν ο δήμαρχος έχει αρκετές φορές επισκεφθεί στο παρελθόν.

Οι μαθητές φιλοξενούνται το διάστημα 7-15 Ιουλίου 2023 στην  Κόρινθο, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus, σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Κορίνθου.

Τα παιδιά συνόδευαν, πλην των εκπαιδευτικών του σχολείου τους,  η Υποδιευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κορίνθουκ.Θεοδώρα Ραβανίδου ,η κ.ΜαρίαΚοντοχριστοπούλου, καθηγήτρια Γαλλικών στο 10 Γυμνάσιο Κορίνθου και ο Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.ΤάσοςΤαγαράς ο οποίος μάλιστα δέχτηκε μάλιστα και τα εύσημα από την κ. Υποδιευθύντρια αναφορικά με τα όσα προσφέρει η επιτροπή και το ΔΣ υπό την ευθύνη του, στα σχολεία του δήμου Κορινθίων.

Ευχαριστίες για την δική της φροντίδα και συνεισφορά δέχτηκε και η αντιδήμαρχος κ.Μαρίνα Ραντίτσα η οποία, επίσης, βρέθηκε στην συνάντηση.

Τα παιδιά προσέφεραν ιδιαίτερα δώρα από την πατρίδα τους στον Δήμαρχο, ο Βασίλης Νανόπουλος έθεσε στην διάθεση τους εαυτόν για οτιδήποτε χρειαστούν κατά την παραμονή τους στην πόλη», αναφέρεται από το δήμο Κορινθίων.