Μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών της Πάτρας στον Ισθμό της Κορίνθου! -…Τι θα έφτανε στα Εξαμίλια!

Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών της Πάτρας στον Ισθμό της Κορίνθου. Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης είχε προορισμό τα Εξαμίλια αλλά οι αστυνομικοί της Πάτρας …χάλασαν τα σχέδια των εμπόρων!

Να σημειωθεί ότι στα Εξαμίλια είναι γνωστό ότι υπάρχουν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και γίνεται σχεδόν καθημερινά διακίνηση! Από αστυνομικούς της Κορινθίας γίνονται κάποιοι έλεγχοι στην περιοχή αλλά συνήθως συλλαμβάνουν άτομα για μικροποσότητες χασίς ή ηρωίνης, οι οποίες προορίζονται κυρίως για προσωπική τους χρήση!

Η επιτυχία των αστυνομικών της Πάτρας έπαιξε και σε αθηναικά ΜΜΕ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: “Λίγο πριν φτάσει στον προορισμό του, στα Εξαμίλια Κορινθίας, βρέθηκε με χειροπέδες ένας 46χρονος Έλληνας που είχε αγοράσει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης από την Αθήνα, καθώς οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών του έστησαν μπλόκο στο Ισθμό.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την επικείμενη άφιξη του 46χρονου, για τον οποίο είχαν ενημερωθεί τι σκόπευε να κάνει στην Αθήνα και τον περίμεναν με… ανοιχτές αγκάλες!

Σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε και βρήκαν δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ένα κιλό ηρωίνης κρυμμένες στο τοίχωμα της πόρτας του συνοδηγού.

Η ποσότητα της ηρωίνης κατασχέθηκε και ο 46χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με τις κατηγορίες της αγοράς, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εντοπίσουν και τον προμηθευτή του…”