Μετά την συμπλοκή των μεταναστών στο κέντρο οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου! -…Οι πολιτικοί τι κάνουν;

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της korinthiannews.gr επίσημα από την αστυνομία μετά την συμπλοκή των μεταναστών στο κέντρο της Κορίνθου. Επιβεβαιώνεται επίσημα ότι υπήρξαν και τραυματισμοί μεταναστών!!!

Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: “ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ με μετανάστες στο κέντρο της Κορίνθου!- Ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ!!! -Έφτασε και το ΕΚΑΒ -(φωτο)”

Πολύ σοβαρά αυτά που έγιναν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Κορίνθου. Για να δούμε αν τώρα θα …ιδρώσει το αυτί των Κορίνθιων βουλευτών της κυβέρνησης (Ταγαρά, Δήμα και Σούκουλη), αλλά και του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου!

Τι άλλο πρέπει να γίνει εκεί μέσα;

Για πόσο θα ανέχονται αυτή την κατάσταση στο κέντρο της Κορίνθου, που είναι στο ΚΕΝΤΡΟ της πόλης και μάλιστα ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ;

Για πόσο καιρό θα ζούνε με τον φόβο των επεισοδίων οι άνθρωποι που έτυχε να έχουν τα σπίτια τους δίπλα από το στρατόπεδο που μετατράπηκε, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, σε κέντρο μεταναστών;

Ειδικά οι τρεις Κορίνθιοι κυβερνητικοί βουλευτές (Ταγαράς, Δήμας και Σούκουλη) προκειμένου να μην χαλάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού θα συνεχίσουν να ανέχονται αυτή την κατάσταση, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, απολαμβάνοντας παράλληλα τον παχυλό μισθό τους;

Είπαμε από την αρχή ότι αυτό το θέμα με τους πολιτικούς και το κέντρο μεταναστών θα το φτάσουμε μέχρι το τέρμα για να δούνε ΟΛΟΙ οι Κορίνθιοι ποιος πραγματικά είναι ο ρόλος αυτών που εξελέγησαν!

Τι αναφέρει η αστυνομία

Από την αστυνομία αναφέρεται: «Αναταραχή προκλήθηκε σήμερα το πρωί στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας στην Κόρινθο, όταν αλλοδαπός προκάλεσε φθορές στις εγκαταστάσεις και στη συνέχεια συνεπλάκη με άλλους αλλοδαπούς.

Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και αποκαταστάθηκε η ομαλότητα.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για τη συμμετοχή τους στο επεισόδιο, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα».

ΣΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr οι δύο συλληφθέντες είναι, ένας από την Συρία και ένας από την Αλγερία, ενώ οι δύο τραυματίες είναι από το Αφγανιστάν!

-Οι παραπάνω φωτογραφίες (εντός του κέντρου) είναι από με το φακό της korinthiannews.gr σήμερα το πρωί μετά την συμπλοκή των μεταναστών!