…Με το καλημέρα έχουν παράπονα από τον νέο διοικητή στο νοσοκομείο Κορίνθου! -…Μήπως κάποιοι αντιδρούν στις αλλαγές;

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Κορίνθου φαίνεται να έχουν παράπονα από τον νέο διοικητή, Γρηγόρη Καρπούζη, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του!!!

…Δεν ξεκινήσαμε καλά! …Τι συμβαίνει πάλι στο νοσοκομείο Κορίνθου;

…Μήπως κάποιοι αντιδρούν στις αλλαγές ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Αναμένουμε και την απάντηση του κ. Καρπούζη.

Παρακολουθούμε το θέμα!

Δείτε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Δυστυχώς για μια ακόμα φορά στο ίδιο έργο θεατές.
Μετά την τοποθέτηση του νέου διοικητή μετά λύπης μας, διαπιστώσαμε ότι οι απόψεις μας σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου δεν ταυτίζονται με τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν εργαζόμενους και πολίτες.

Παρ’ όλες τις προσπάθειες του Σωματείου Εργαζομένων για να βρεθούν αποδεκτές λύσεις σε μείζονα θέματα που αφορούν κυρίως τα προβλήματα λειτουργίας πολλών τμημάτων ο νέος διοικητής δεν δείχνει να ανταποκρίνεται.

Σε αντίθεση με τον νέο Διοικητή της 6 ης Υ.ΠΕ ο οποίος σε κάθε κάλεσμα δίνει το παρόν και το ενδιαφέρον του για το νοσοκομείο μας είναι έμπρακτο και ξεκάθαρο.

‘Oπως για παράδειγμα πριν λίγες μέρες στο συγκλονιστικό ατύχημα της ΜΟΤΟΡΟΙΛ η παρουσία του ήταν άμεση για να συντονίσει το έργο των εργαζομένων και την μεταφορά των τραυματιών.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που θέλουν ένα νοσοκομείο σύγχρονο, με τις δομές του ανοιχτές να τοποθετηθούν και να γίνουν αρωγοί στην προσπάθειά μας, επίσης καλούμε την νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να επιλύσει τα θέματα που απασχολούν το νοσοκομείο.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤ. ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗ ΑΝ”