ΝΕΜΕΑ: Μετά από πολλά χρόνια θα αξιοποιηθεί ένα κτίριο που είχε βανδαλιστεί και αποτελούσε εστία μόλυνσης!

Από τον δήμαρχο Νεμέας Κ. Φρούσιο αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του: «Στις 9 Δεκεμβρίου στο κτίριο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ του προέδρου του ιδρύματος  , κου Δέρβου Κων/νου  και του κου Φρούσιου Κων/νου ,δημάρχου Νεμέας , που αφορούσε την παραχώρηση για 25 έτη κτιριακών εγκαταστάσεων της  Μαθητικής  Εστίας  στο Δήμο Νεμέας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Νεμέας ,κος Μπεξής Ιωάννης.

Έπειτα από πολλά χρόνια ένα κτίριο που είχε εγκαταλειφθεί και βανδαλιστεί , που αποτελούσε εστία μόλυνσης αλλά και παραβατικών δραστηριοτήτων , πλέον θα αξιοποιηθεί  ,ώστε άμεσα να λειτουργήσει προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Ήδη από προχωρημένες συζητήσεις του Δημάρχου Νεμέας με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη , κοΧρυσοχοΐδη , αλλά και με αξιωματούχους του Πυροσβεστικού Σώματος επίκειται η εγκατάσταση στο κτίριο ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΔΥΜΑΜΗΣ  , περίπου 15 ατόμων, όλο το χρόνο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει μεγάλο εύρος ,αφού πέρα από τις πυρκαγιές δύναται ν’ αντιμετωπίζει προβλήματα σε πλημμύρες, χιονοπτώσεις , κατολισθήσεις, τροχαία ατυχήματα και έκτακτες ανάγκες γενικότερα…”