Σε ποια περιοχή της Κορινθίας μεγάλωσε ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024

«Μεγάλος νικητής του Survivor αναδείχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 26/06, ο Ντάνιελ Νούρκα, που κατόρθωσε να επικρατήσει των αντιπάλων του και να κερδίσει το έπαθλο.

Ο ηθοποιός και φετινός νικητής του reality επιβίωσης, στον ευχαριστήριο λόγο του, αναφέρθηκε στους γονείς του και συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

«Θέλω να αφιερώσω τη νίκη μου στους γονείς μου, γιατί το Survivor είναι ένα παιχνίδι, κατά βάση του μυαλού. Οι γονείς μου είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής, και νομίζω ότι αυτός ο τίτλος τους ανήκει δικαιωματικά περισσότερο, από ό,τι σε εμένα που απλά πετούσα κρίκους. Θέλω να τους πω και από εδώ ένα τεράστιο ευχαριστώ», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος ηθοποιός ήταν ανάμεσα στις πρώτες προσθήκες παικτών που έγιναν φέτος στο Survivor, μπαίνοντας στο παιχνίδι μερικές εβδομάδες αφότου είχε ξεκινήσει, με τον ίδιο να καταφέρνει τελικά να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίζει το έπαθλο.

Ντάνιελ Νούρκα: Η καταγωγή από την Αλβανία και η απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική

Ο Ντάνιελ Νούρκα γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά του όταν ήταν πέντε ετών.

Ο φετινός νικητής του Survivor μεγάλωσε στο Κιάτο Κορινθίας και μόλις τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών.

Σε ηλικία 21 ετών αποφάσισε να πάει σε δραματική σχολή για να σπουδάσει υποκριτική, ενώ ασχολήθηκε και με το modelling μετά από παρότρυνση φίλης του.

Στο τηλεοπτικό κοινό έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», και μετέπειτα στο «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Μιλώντας στο παρελθόν για την καταγωγή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Ντάνιελ Νούρκα είχε πει: «Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία, έχω γεννηθεί εκεί και πέντε χρονών ήρθα στην Ελλάδα. Ρατσισμός υπάρχει. Το να είσαι ρατσιστής με κάτι που κατά τύχη δεν είσαι, είναι ακραία μορφή ρατσισμού. Δεν έχω κρύψει ποτέ την καταγωγή μου. Στο σχολείο πολλές φορές ένιωθα ότι είμαι διαφορετικός από τους άλλους, επειδή είμαι από την Αλβανία, αλλά δεν αντιμετωπίσει bullying», αναφέρεται στο iefimerida.gr.