ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Απογοήτευση! Η Τράπεζα έκλεισε και ο δήμαρχος …το έκανε γαργάρα! -…Το ίδιο και οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ

Απογοήτευση! Η Εθνική Τράπεζα Ξυλοκάστρου έκλεισε και ο δήμαρχος …το έκανε γαργάρα!!! Το ίδιο και οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ!!!

Κανένας τους δεν είχε το σθένος να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ:

α: Το να μπει λουκέτο στην τράπεζα

και

β. Τις δηλώσεις του Σ. Πέτσα στη Νεμέα που παρουσία του Κορίνθιου υφυπουργού Χ. Δήμα και του δημάρχου Κ. Φρούσιου είχε το θράσος να αναφέρει: “Κανένα υποκατάστημα δεν φεύγει από την έδρα του δήμου…” (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΝΕΜΕΑ: Ο Σ. Πέτσας …κορόιδευε μπροστά στα μάτια τους τον βουλευτή Κορινθίας Χ. Δήμα και τον δήμαρχο Νεμέας; -…Αργεί η ανακοίνωση του Χ. Δήμα!)

Ακόμα και τώρα που το κατάστημα της Εθνικής στο Ξυλόκαστρο έκλεισε κανείς από τους παραπάνω δεν έβγαλε έστω μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ …για τα μάτια του κόσμου!

Δείχνουν με τη στάση τους αυτή ΞΕΚΑΘΑΡΑ στους Κορίνθιους και τους κατοίκους του Ξυλοκάστρου ότι αυτά τα θέματα δεν τους αγγίζουν καν! Προφανώς τους ενδιαφέρει καλύτερα η σχέση τους με την κυβέρνηση και όχι η ταλαιπωρία των δημοτών! …Εύγε!

Από το ΣΥΡΙΖΑ Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης αναφέρεται:

 Την Παρασκευή το πρωί η Εθνική Τράπεζα Ξυλοκάστρου έκλεισε.

Όταν παραμονές εκλογών η ΝΔ μιλούσε αόριστα για Ανάπτυξη στην Περιφέρεια δεν εξήγησε πώς θα κλείσουν οι Τράπεζες σε πρωτεύουσες Δήμων. Δεν το εξήγησε στους υπαλλήλους που πλέον θα πρέπει να πηγαίνουν καθημερινά σε τραπεζικά καταστήματα μακριά από τα σπίτια τους. Δεν το εξήγησε στους πολίτες που για να εξυπηρετηθούν για συγκεκριμένες τραπεζικές συναλλαγές θα πρέπει να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα. Δεν το εξήγησε στους ανθρώπους της Αγοράς του Ξυλοκάστρου, οι οποίοι δέχονταν καθημερινά άτομα στα καταστήματα τους που κατέβαιναν για μια συναλλαγή στην τράπεζα.

Όλα αυτά 4 μόλις μήνες μετά από τις περίφημες δηλώσεις του κυρίου Πέτσα στη Νεμέα ότι δεν πρόκειται να κλείσει κανένα Υποκατάστημα Τράπεζας σε πρωτεύουσα Δήμου όσο είναι η ΝΔ Κυβέρνηση. Και έκλεισε τόσο απλά, όσο απλά έκανε τις δηλώσεις.

Η σύγκριση στις ενέργειες που έγιναν από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα των τραπεζών με τις ενέργειες της παρούσας κυβέρνησης είναι μια ακόμα απόδειξη της διαφοράς της πολιτικής που εφαρμόστηκε με γνώμονα το συμφέρον των πολλών.

Και με γνώμονα το Συμφέρον των πολλών θα κερδίσουμε και τις επόμενες εκλογές.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ