ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Το είπε ξεκάθαρα ο δήμαρχος: “Με αυτό που γίνεται έως τώρα είναι να περιμένουμε να συμβεί κάποιο κακό -Έχω μιλήσει με τους αρμόδιους, υπάρχει θέληση αλλά θέλουμε αποτελέσματα”

Στο θέμα σχετικά με την ασφαλτόστρωση των τρυπών που έχουν ανοίξει στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου -Πατρών οι οποίες μετά το μπάζωμα παραμένουν επικίνδυνες ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Β. Τσιώτος, μετά από σχετική ερώτηση ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση του ΔΣ:

“Είναι ένα τεράστιο θέμα. Με αυτό που γίνεται έως τώρα είναι να περιμένουμε να συμβεί κάποιο κακό. Ο δήμος δεν έχει την δυνατότητα για ανακατασκευή μίας Παλαιάς Εθνική Οδού. Γιατί δεν μιλάμε απλά για συντήρηση. Γενικά δεν μου αρέσει να βγαίνω στην τηλεόραση. Παρόλα αυτά έχω βγει σε τρία κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και έχω θίξει το θέμα, έχω μιλήσει με όλους τους αρμοδίους, βλέπω καλές προθέσεις, αλλά θέλουμε αποτελέσματα”.

ΣΣ. Το είπε ξεκάθαρα ο δήμαρχος για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Άλλοι είναι υπεύθυνοι για την ανακατασκευή (γιατί γι αυτό μιλάμε) σε κάποια σημεία της Παλαιάς Εθνικής Οδού. Ο δήμαρχος έχει θίξει το θέμα πανελλαδικά και πιέζει όσο μπορεί. Από εκεί και πέρα άλλοι είναι υπεύθυνοι για να λύσουν το πρόβλημα. Μέχρι τότε όμως όλοι ευελπιστούν να μην συμβεί το χειρότερο! Γιατί τότε άλλοι θα τρέχουν …και δεν θα φτάνουν, όχι ο δήμαρχος ή η δημοτική αρχή

Κ.Ν