ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Η ευθύνη της φονικής φωτιάς …έχει όνομα: Την “γύμνια” του κρατικού μηχανισμού! -Τι ερευνά η πυροσβεστική για αντιδήμαρχο!

Η φονική φωτιά στο Ξυλόκαστρο που ξεκίνησε από την περασμένη Κυριακή έκαιγε και την Τετάρτη (!!!) απλά κατα τη διάρκεια της συγκεκριμένης μέρας τέθηκε υπο έλεγχο!

Έπρεπε να περάσουν τόσα 24ωρα για να θέσουν μία φωτιά υπο έλεγχο Οκτώβρη μήνα!!!

Φάνηκε ξεκάθαρα η …γύμνια του κρατικού μηχανισμού!

Και πραγματικά απορούμε με αυτά που έλεγε ως φθηνές δικαιολογίες ο Κικίλιας πως δεν έχει παραιτηθεί ή δεν τον έχουν παραιτήσει ακόμα!

Μιλάμε για μία φωτιά 30 περίπου χιλιομέτρων (!!!) με 70.000 περίπου στρέμματα καμένα δασικής και αγροτικής έκτασης , με δύο νεκρούς, καμένα σπίτια και εκκλησίες. Όλα αυτά έχουν υπεύθυνο: Την ΑΔΥΝΑΜΙΑ του κρατικού μηχανισμού! Γιατί αν υπήρχε σωστός κρατικός μηχανισμός υπουργέ Κικίλια θα τα είχαμε αποφύγει όλα τα παραπάνω.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα κάνουν τη δουλειά τους για να δουν από που ξεκίνησε και ποιος ευθύνεται για την εν λόγω φωτιά!

Στα ΜΜΕ ακούγεται το όνομα συγκεκριμένου αντιδημάρχου στο δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης ότι ενδέχεται η φωτιά να ξεκίνησε από αυτόν καθώς προέβη σε θερμές εργασίες (κάπνισμα μελισσιών)!

Μέχρι όμως να υπάρξει κάτι επίσημο από το σημείο που ξεκίνησε όντως η φωτιά κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό! Αναμένουμε…

Φυσικά το πρόσωπο που αποδειχτεί ότι έβαλε αυτή τη φωτιά πρέπει να πληρώσει ακριβά για την πράξη του αυτή, ειδικά αν πρόκειται για εμπρησμό.

Αλλά το ξαναγράφουμε: Αν υπήρχε κράτος και δούλευαν όπως πρέπει οι υπηρεσίες ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΗΝΑ.

Το 90- 95% των πυρκαγιών οφείλονται σε ανθρώπινο χέρι, άλλες φορές κατα λάθος άλλες φορές γίνεται επίτηδες!

Αν ο κρατικός μηχανισμός όμως δεν λειτουργεί όπως πρέπει θα συμβούν αυτά που είδαμε αυτές τις μέρες στην Κορινθία! Αυτά ως μία απάντηση στις δηλώσεις του απίστευτου” Κικίλια για τα ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ που παρακολουθήσαμε με τη φωτιά στο δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης ΟΚΤΩΒΡΗ (θα το γράφουμε συνέχεια) ΜΗΝΑ!!!

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε…

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση της Τρίτης: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ -ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: …Χαιρετίσματα!!! Όταν κάποιοι έβρισκαν δικαιολογίες για τη φωτιά εμείς γράφαμε την άλλη πλευρά!