ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: “Μείναμε ουραγοί δήμαρχε” -Τι συμβαίνει στο δήμο…

Η ανακοίνωση από τον Σπύρο Καραβά (Ξυλόκαστρο- Ευρωστίνη):

“Μείναμε ουραγοί κύριε δήμαρχε…Τον τελευταίο μήνα δώσαμε σε συμβούλους ως δήμος 173.161 ευρώ…!!!

Μην ανατρέξουμε στους υπόλοιπους 27 μήνες γιατί το ποσό θα ξεφύγει κάθε λογικής. Ποιό είναι το αποτέλεσμα;Όταν σε όλους τους δήμους της χώρας πέφτουν χρήματα που δεν είχε δει η αυτοδιοίκηση για δεκαετίες,εμείς είμαστε ουραγοί.

Ακόμα και στο Τρίτσης υποβάλλαμε τελευταίοι,χωρίς ακόμα καμία έγκριση έργου.Την αγροτική οδοποιία που τόσο πολύ έχετε υποσχεθεί παντού σε κάθε χωριό,οι γείτονες Κιάτο και Νεμέα το ενέταξαν στον Τρίτση τον Δεκέμβριο του 2020 και τώρα δημοπράτησαν!!!!Εσείς αναμένετε μέσα στις επόμενες ημέρες την καταρχήν ένταξη για να δημοπρατήσετε στο τέλος του 2021…Ξέρουμε…θα γίνει προεκλογικά!!!

Τα υπόλοιπα μεγάλα έργα είναι όλα προς υλοποίηση σύμφωνα με τις δεσμεύσεις σας!!!Από Μελίσσι μέχρι Καμάρι ήδη ποτίζουν από την Λιμνοδεξαμενή Ρίζας!

Από Λουτρό μέχρι Μαύρα Λιθάρια ήδη τα λύματα δεν πάνε σε βόθρους! Οι πλατείες Ξυλοκάστρου και Δερβενίου αναπλάστηκαν (μάλλον χαλικοστρώθηκαν)!

Οι Ξυλοκαστρίτες χαίρονται για την ανάπλαση και υλοτομία του Πευκιά! Οι Δερβεναίοι χρησιμοποιούν ήδη τον περιφερειακό και θαυμάζουν το ανακατασκευασμένο Ειρηνοδικείο.

Οι Τρικαλίτες απέκτησαν επιτέλους τον περιφερειακό που θα λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα!Οι επαγγελματίες μας ήδη απολαμβάνουν τις δημοτικές ελαφρύνσεις, ενώ στα χωριά μας ποτίζουν άνετα και χρησιμοποιούν πλήρως διανοιγμένους αγροτικούς δρόμους!

Κατά τα άλλα αλλάζουμε πεζοδρόμια (που τα καταλαμβάνουν νάυλον κατασκευές) και κόβουμε δέντρα εκεί που δεν χρειάζεται,παρεμβαίνουμε στις παραλίες όπως και όπου μας φωτίσει το κεφάλι μας και διαβουλευόμαστε με την κακή αντιπολίτευση και τους δημότες, πάντα δημοκρατικά, τα μεγάλα έργα των led και των σκουπιδιών…Στραβά αρμενίζουμε και πολύ μας κοστίζει για ουραγούς κύριε δήμαρχε δυστυχώς”.