Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για τους μετανάστες- Για τη δομή της Κορίνθου δίπλα από τα σπίτια …τι λέει;

«Για το μεταναστευτικό πρόβλημα το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα μας μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην 4η Ευρω-αραβική Σύνοδο.

«Η χώρα μου δέχεται, ειδικά τους τελευταίους μήνες, ροές προσφύγων και μεταναστών, ασύμμετρες σε σχέση με την έκταση και τον πληθυσμό της. Τα ακριτικά μας νησιά ασφυκτιούν και περιοχές της ενδοχώρας με δομές φιλοξενίας αντιμετωπίζουν τα πρώτα προβλήματα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι «ελέγχουμε τα σύνορά μας και φροντίζουμε πάντα για τους κυνηγημένους του κόσμου. Όμως, μία και μόνο χώρα δεν μπορεί να σηκώσει στους ώμους της τα προβλήματα τριών ηπείρων…», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αθηναϊκά ΜΜΕ

ΣΣ. …Ωραία τα λέει παραπάνω ο Μητσοτάκης αλλά …τι θα κάνει είναι το θέμα! Επίσης πως κρίνει ο Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του τη δομή μεταναστών στο κέντρο της Κορίνθου ακριβώς δίπλα από τα σπίτια;

Από τους τρεις Κορίνθιους βουλευτές της ΝΔ, Ταγαρά, Δήμα και Σούκουλη …δεν περιμένουμε καμία αντίδραση! Ειδικά οι δύο, Δήμας και Ταγαράς, είναι γνωστό πως λειτούργησαν κατα το παρελθόν, όταν δημιουργήθηκε για ΠΡΩΤΗ φορά το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο, επι θητείας της ΝΔ! …Καμία δυναμική αντίδραση τότε, …καμία αντίδραση και τώρα!

Κ.Ν