“Οι καρδιές σας μπορεί να ράγισαν, αλλά το ίδιο και η δική Μου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Οι καρδιές σας μπορεί να ράγισαν, αλλά το ίδιο και η δική Μου

12 Απριλίου 2020

Εγώ Είμαι! Αχ Βασούλα! Παιδί Μου, σήμανε έναν τόνο Ελπίδας. Οι καρδιές σας μπορεί να ράγισαν,1 αλλά το ίδιο και η δική Μου. Ελάτε και αδειάσετε σαν ποτάμια μπροστά Μου τις καρδιές σας, γενεά, και δεν θα χαθείτε! Εγώ είμαι η Ελπίδα και ο Νυμφίος σας, και ποιος Νυμφίος δεν θα φροντίσει τους δικούς Του; Είμαι η στέρεη και σίγουρη γη πάνω στην οποία στέκεστε.

Η γενεά σας έχει εξοργίσει υπερβολικά τον Πατέρα Μου. Μη ρωτάτε: «γιατί μας έπληξες χωρίς καμιά ελπίδα θεραπείας;”2 Θέλετε να σας υπενθυμίσω πόσες φορές έχετε αμαρτήσει; Θέλετε να σας υπενθυμίσω πόσες φορές Με διώξατε από την καρδιά σας, γενεά; Επισύρατε πάνω σας αυτό το κακό, ένα κακό για το οποίο σας είχα προειδοποιήσει, και σας μίλησα γι’ αυτή τη «φωτιά» που σας καίει εσωτερικά. Ακούστε Με: δεν υπάρχει άλλος Σωτήρας από Μένα. Είμαι ο Θεός σας και σας επαναλαμβάνω, ότι ποτέ δεν σας προέτρεψα να κάνετε το κακό, κι αυτό το ξέρετε. Αλλά είμαι Κύριος και Σωτήρας και είναι γνωστό πως συγχωρώ και ξεχνώ όταν ο αμαρτωλός έρχεται κοντά Μου με συντριμμένη καρδιά, μετανοεί και ζητά να συγχωρεθεί!

Βασούλα, είναι γνωστό πως είμαι σπλαχνικός, πως σκουπίζω τα πονεμένα δάκρυα, πως φροντίζω το ποίμνιό Μου και σας παρηγορώ. Είναι γνωστό πως έχω ανατρέψει βασιλείς και έχω ερημώσει χώρες και βασίλεια, δεν είμαι, λοιπόν, ικανός να εξαλείψω μια κακιά και ανεξέλεγκτη αρρώστια που έχει αφανίσει τόσους πολλούς από σας; Ωστόσο, χρειάζομαι να ακούσω μια κραυγή μετάνοιας. Κάθε προσευχή και θυσιαστική αγάπη θα γίνει ευπρόσδεκτη από τον Πατέρα Μου και Μένα. Την ημέρα εκείνη που η γενεά αυτή θα επικαλεστεί το Όνομά Μου, θα τους γλυτώσω από τα δεινά τους. Θα περιορίσω τη «θύελλα» αυτή με έναν πανίσχυρο Λόγο, γιατί είναι γνωστό πως σπεύδω σε βοήθεια των παιδιών Μου. Τούτη η γενεά, όμως, δύσκολα λυγίζει και μαθαίνει, ακόμη και τώρα που βαδίζουν πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, με πτώματα να κείτονται σε σωρούς, δεν Με ακούνε.

Σας έστειλα, γενεά, πολλά σημάδια, αλλά κάνατε πως δεν τα βλέπατε. Σας έστειλα τους υπηρέτες Μου τους προφήτες τόσο επίμονα, τόσο συχνά, να σας φωνάξουν να μετανοήσετε και να εγκαταλείψετε τον αμαρτωλό τρόπο ζωής σας και να διορθώσετε τις πράξεις σας, αλλά  κλείσατε τα αυτιά σας για να μην ακούτε! Οι αμαρτίες σας θα επιστρέψουν τώρα στα κεφάλια σας.

Ελάτε! Προσκολλήστε το πνεύμα σας στην αγιοσύνη, προσκολλήστε τις καρδιές σας στην Ιερή Μου Καρδιά για να σας ανορθώσω, αφού είμαι η μόνη σας Ελπίδα. Και τότε, κανένας δεν θα σας πει: «μη βγείτε στα χωράφια, μη ριψοκινδυνέψετε στους δρόμους,”3 επειδή ο αόρατος εχθρός βρίσκεται παντού όπου κι αν πάτε.  Ο Ων είναι μαζί σας, ανυπότακτη γενεά, γιατί είμαι ένας Πατέρας για όλους σας. Μου είστε όλοι τόσο πολύτιμοι και ευνοημένοι!

Σε είχα δημιουργήσει, γενεά, για να βλαστήσεις σαν το αμπέλι, φυτεμένο στους Ουράνιους Κήπους Μου, με καταπράσινα φύλλα, ποτισμένο από τα ποτάμια της Ζωής. Ήσουν κάποτε το καμάρι των Βασιλικών Αυλών Μου. Δεν ήσουν προορισμένη να ξεραθείς, αλλά μέσα στην  αφροσύνη σου, διάλεξες να απομακρυνθείς από το Φως Μου, την Πηγή της Ζωής σου. Ο κορμός σου, τότε, ξεράθηκε, τα φύλλα σου μαράθηκαν, έπεσαν και σκόρπισαν. Χάθηκε η Ελπίδα που πήγαζε από Μένα, οι χάρες πέρασαν. Σε ποδοπάτησαν, το αμπέλι που φρόντιζα και ανέτρεφα κάποτε, κείτεται κάτω από τη σκιά του θανάτου. Ποιος ήταν Αυτός που απορρίψατε στην αφροσύνη σας; Δεν είστε γεννήματα ανομίας; Υψώστε τα μάτια και κοιτάξτε γύρω σας,  καταστροφή και ερήμωση σας περιβάλλει, ζείτε μέσα σε νεκροταφεία σαν τους νεκρούς. Να τι επέσυρες πάνω σου, γενεά, επειδή Με αρνήθηκες όλα αυτά τα χρόνια.

Υψώστε τα μάτια σας και ατενίστε το Άγιο Πρόσωπό Μου, και στη θέα αυτή θα χαρείτε, θα λαχταρά και θα σκιρτά η καρδιά σας, ενώ το Άγιο Πνεύμα Μου θα έρθει πάνω σας από τον Ουράνιο Θρόνο Μου, να σας αναστήσει και να σας εγκαταστήσει για μια ακόμη φορά στους Ουράνιους Κήπους Μου. Οι διαστρεβλωμένοι δρόμοι σας δεν θα υπάρχουν πια. Τα χέρια σας καθαρά, λευκά σαν το χιόνι,4 η ακεραιότητά σας σαν τη θάλασσα μεγάλη. Πολλοί από σας θα έρθουν στο Φως Μου. Γι’ αυτό λοιπόν, μη λες, γενεά: «Η Ευσπλαχνία του Θεού έχει τα όρια της» ή «οι αμαρτίες μου είναι πάρα πολλές και σοβαρές για να συγχωρεθούν». Άκουσέ Με: μετανόησε, επικαλέσου το Όνομά Μου και παραιτήσου από τις αμαρτίες σου, η μετάνοιά σου να είναι ειλικρινής, να είναι σαν θυμίαμα εύοσμο που θα φτάσει ως τον Ουράνιο Πατέρα Μου, και τότε ο Πατέρας Μου κι Εγώ θα σε συγχωρήσουμε και θα σε θεραπεύσουμε. Στεφάνωσέ Με με στεφάνια αγάπης. Το μόνο που χρειάζομαι είναι αγάπη. 


1. Εξαιτίας της πανδημίας, υπέφεραν πολλοί άνθρωποι είτε χάνοντας τη ζωή τους είτε χάνοντας τις δουλειές τους.
2. Θεραπεία για τον Κορωνοϊό.
3. Ιερ. 6:25.
4. Κατάλαβα ότι με αυτή την έκφραση εννοεί: καθαροί από τις αμαρτίες.»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…