“Οι Προσευχές Σας Μπορούν Να Γκρεμίσουν Όλα Τα Πονηρά Βασίλεια Στον Κόσμο Αυτό”

«Οι Προσευχές Σας Μπορούν Να Γκρεμίσουν Όλα Τα Πονηρά Βασίλεια Στον Κόσμο Αυτό

13 Απριλίου 1994

Ναι! Βασούλα Μου, όταν σε καλώ, αγγίζω την καρδιά σου!  Εγώ Είμαι, ο Γιαχβέ, στηρίξου σε Μένα και μη φοβάσαι. Η Καρδιά Μου είναι Άβυσσος Αγάπης και Ευσπλαχνίας.

Άκουσέ Με: το χορτάρι ξεραίνεται, θα μαραθεί η χλόη, σε λίγο δεν θα απομείνει τίποτε πράσινο πια, αν δε βιαστούμε η γη θα ερημώσει ολότελα. Πολύ λίγοι επιζώντες απέμειναν πια…  Μην πιστεύετε αυτούς που προφητεύουν και λένε: “Όλα πάνε καλά τώρα, η ειρήνη βλασταίνει ανάμεσά σας.” Δεν έστειλα Εγώ αυτούς τους προφήτες, κι όμως προφητεύουν με αίμα στα έθνη που τρέφονται με τον άρτο της κακίας.

Ο λόγος του προφήτη Μου που βγαίνει από το Στόμα Μου καίει σαν φωτιά και δεν αρέσει σε κανέναν υποκριτή. Ο λόγος Μου, όταν προφέρεται, συντρίβει σαν σφυρί τις πωρωμένες καρδιές και τις θρυμματίζει. Όχι, πώς μπορώ να πω πως βλασταίνει η ειρήνη όταν οι χώρες σας είναι βουτηγμένες στην αδικία και τα πτώματα τα κατατρώγει το σκουλήκι, πώς μπορώ να πω πως η αγάπη έχει αγγίξει τις καρδιές σας, όταν οι διχαλωτές σας γλώσσες προφέρουν βλασφημίες κατά του Πνεύματός Μου; Οι χώρες σας είναι γεμάτες πορνεία.  Όχι, δεν Με τιμούν ως Πατέρα τους, αλλά Με ατιμάζουν ασταμάτητα … Και σας σκέπασε η νύχτα χωρίς να το καταλάβετε. Σύρθηκε πάνω σε όλη τη γη σαν το θάνατο. Πώς λοιπόν μπορώ να πω πως «δοξάζετε το Όνομά Μου;» Πώς μπορώ να πω πως «αγιάζετε το Όνομά Μου;» όταν όλο το εσωτερικό σας είναι νύχτα;

Στέλνω συνεχώς τον ένα άγγελο πίσω από τον άλλο για να επαναλάβουν τα λόγια Μου και να γκρεμίσουν την αδιαφορία σας, αχ, … Μα οι περισσότεροι τους κρίνετε με ανθρώπινα κριτήρια, αφού τίποτε δεν εισχωρεί μέσα σας εξαιτίας της σκληροκαρδίας σας. Πράγματι, έφτασε ο καιρός που ο Θάνατος καταδιώκει τη Ζωή. Διώχνετε τους αγγέλους Μου από τους χώρους σας, που στην πραγματικότητα είναι δικοί Μου χώροι, τους κακομεταχειρίζεστε, τους αντιμετωπίζετε σαν απατεώνες, και με πολύ βάναυσο τρόπο προσπαθείτε να σκοτώσετε το πνεύμα τους μαζί με το δικό Μου Πνεύμα, πιστεύοντας πως Μου προσφέρετε άγια υπηρεσία. Αλλά δεν θα υπερισχύσετε επειδή τα λόγια που προφέρουν είναι Ζωή και η Ζωή είναι πιο δυνατή από το Θάνατο, και η Αγάπη πιο ισχυρή από το κακό, επειδή το Πνεύμα Μου είναι ο Άγιος Σύντροφός τους που τους συντροφεύει. Κι έτσι, όπου πηγαίνουν οι άγγελοί Μου, το Πνεύμα Μου είναι μαζί τους.

Το Μήνυμα που έδωσα εξαρχής ήταν να αγαπάτε ο ένας τον άλλο, να συμφιλιώνεστε μέσα στην Αγάπη Μου, να ζείτε άγια και να αγιάζετε το Όνομά Μου. Το Μήνυμά Μου παραμένει το ίδιο, αλλά ελάχιστοι από σας το άκουσαν και το ακολούθησαν…

Γιατί παραμένετε προσκολλημένοι στον εφήμερο αυτό κόσμο; Σας δίδαξα να μην ανησυχείτε για τη ζωή σας, δεν θα φροντίσω για τις ανάγκες σας; Θα στολίσω την ψυχή σας αν Με αφήνατε. Από τότε που κυκλοφόρησε το Μήνυμα αυτό ποτέ δεν έπαψα να σας καλώ να επιστρέψετε σε Μένα και να αλλάξετε τρόπο ζωής.

Σας ζήτησα να κάνετε επανορθώσεις, να μετανοήσετε, να κάνετε αγρυπνίες. Σας ζήτησα θυμίαμα, θυμίαμα απ’ την καρδιά σας. Ω! Αν ξέρατε μονάχα πόσο ισχυρές και μεγαλόπρεπες μπορούν να γίνουν οι προσευχές σας όταν βγαίνουν από την καρδιά σας! Οι προσευχές σας μπορούν να γκρεμίσουν όλα τα πονηρά βασίλεια στον κόσμο αυτό, μπορούν να ξεριζώσουν το κακό και να σπάσουν τα δέκα κέρατα, που καταβροχθίζουν τώρα τη γη μαζί με τα παιδιά Μου. Οι προσευχές σας μπορούν να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του κακού, παρόλο που οι δυνάμεις αυτές είναι ισχυρές, το δικό σας θυμίαμά μπορεί να καθαρίσει τούτο τον κόσμο. Σας βεβαιώνω, μην επιτρέπετε στους εαυτού σας να ησυχάζουν για να μη σας νικήσει ο πειρασμός. Μείνετε  άγρυπνοι περισσότερο από ποτέ.

Δεν θα σας εγκαταλείψω, είμαι μαζί με όλους σας. Είμαι μαζί σας για να σας δίνω δύναμη και να σας ενισχύω. Είμαι μαζί σας, βλαστάρια Μου, και ανυπομονώ να σας ελεήσω και να σας μεταφυτέψω στον κήπο Μου των χαρίτων.

Κοιτάξτε, Εγώ ο Ίδιος θα αναλάβω την υπεράσπισή σας για να σιγουρευτώ πως δεν θα σας καταβροχθίσει ο Εχθρός. Κι εσύ, κόρη Μου, επίτρεψέ Μου να σε χρησιμοποιήσω σαν όπλο Μου. Θα σε χρησιμοποιήσω για να πατάξω τα πονηρά βασίλεια αυτού εδώ του κόσμου και εκείνον που τα κυβερνά. Η Σοφία θα σε διδάξει. Πήγαινε να εκπληρώσεις τα καθημερινά σου καθήκοντα.

Εγώ, ο Γιαχβέ, σε ευλογώ. Ο Πατέρας και Αββάς σου είναι κοντά σου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…