“Οι Προφήτες Μου Είναι Κι Αυτοί Μέλη Του Σώματός Μου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Οι Προφήτες Μου Είναι Κι Αυτοί Μέλη Του Σώματός Μου

2 Απριλίου 1989

Κύριε;

Εγώ είμαι. Ατένισε Με με μια πίστη παιδιού και ομόρφυνε την Εκκλησία Μου 

Κύριε, γιατί είναι τόσο δύσκολο για ορισμένους να αποδεχθούν τους προφήτες αυτής της εποχής και τα λόγια που προέρχονται από Εσένα;

Σε βεβαιώνω πως τα δικά Μου πρόβατα αναγνωρίζουν τη Φωνή Μου.

Μα Κύριε, ακόμη κι αν κάποιος αποδείξει στους δύσπιστους πως γίνονται μεταστροφές και θεραπείες μεγάλων αμαρτωλών, ωστόσο, και με αυτούς τους καρπούς, δεν πείθονται.

Βασούλα Μου, ακόμη κι αν ανάσταινα κάποιον μπροστά στα μάτια τους, δεν θα πείθονταν. Γι’ αυτούς ισχύει πάντα η προφητεία του Ησαΐα: “Θα ακούσετε με τα αυτιά σας αλλά δεν θα καταλαβαίνετε, θα δείτε με τα μάτια σας αλλά δεν θα αντιληφθείτε. Γιατί η καρδιά αυτού του λαού έγινε αναίσθητη και με τα αυτιά τους βαριάκουσαν και έκλεισαν τα μάτια τους, για να μη δούνε με τα μάτια τους και ακούσουν με τ’ αυτιά τους και καταλάβουν με την καρδιά τους και επιστρέψουν σε Εμένα και τους θεραπεύσω”.

Πολλοί ξεχνούν ότι οι προφήτες Μου είναι κι αυτοί μέλη του Σώματός Μου. Πράγματι, έχω δώσει στον καθένα σας ένα χάρισμα, ώστε όλοι να αποτελείτε μια ενότητα. Αγαπητό Μου παιδί, άλλους διέπλασσα για να γίνουν απόστολοι, άλλους για να γίνουν ιερείς, δάσκαλοι και άλλους για να γίνουν προφήτες σε καιρούς ανταρσίας, γιατί λοιπόν πολλοί από σας απορούν και απορρίπτουν τους προφήτες Μου; Πώς μπορεί το Σώμα μου να λειτουργήσει όταν αποκοπεί ένα από τα μέλη Του; Είμαι κουρασμένος, το Σώμα Μου συνεχώς ακρωτηριάζεται και κομματιάζεται. Λουλούδι, δέξου με αγάπη τους διώκτες σου. Μην τους κρίνεις. Πάντα θα διώκουν τους προφήτες Μου, θα τους κατακρίνουν, θα τους μαστιγώνουν, θα τους καταπιέζουν, θα τους κυνηγούν από πόλη σε πόλη, θα τους αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση και θα τους σταυρώνουν, και θα συνεχίζετε έτσι να βαρύνεστε με το αίμα όλων των αγίων που χύθηκε πάνω στη γη. Οι Γραφές ποτέ δεν ψεύδονται. Είμαι ο Λόγος.

Έλα, παιδί Μου, σε διέπλασσα για να επανορθώνεις για τις ψυχές που είναι στον Άδη. Προσευχήσου, λουλούδι. Μικρή Μου, δεν μπορείς να φανταστείς πόση επίδραση έχουν οι προσευχές σ’ αυτές τις ψυχές. Σβήσε τις φλόγες τους με προσευχές. Επανόρθωσε γι’ αυτές, έλα».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…