Ολοκληρώθηκε επιτέλους ο επανακαθορισμός του αιγιαλού στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου -Πότε έγινε το λάθος που δημιούργησε προβλήματα

“Ολοκληρώθηκε επιτέλους ο επανακαθορισμός του αιγιαλού στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου. Ένα λάθος των αρμόδιων υπηρεσιών το 1993 δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στην λειτουργία και στην εξέλιξη της Μαρίνας. Ωστόσο με επίμονη και συστηματική δουλειά αποδείξαμε στις κρατικές αρχές την νομιμότητα της κατασκευής της Μαρίνας, που ήταν η βάση της αποδοχής του αιτήματος μας για τον επανακαθορισμό του αιγιαλού.

Ξεκινάμε πλέον άμεσα τις διαδικασίες για τον καθορισμό χερσαίας ζώνης λιμένα και την δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, το οποίο θα συμπεριλάβει και το λιμάνι στα Μαύρα Λιθάρια Ευρωστίνης.

Έτσι με επενδύσεις για την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών σκοπεύουμε στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών αλιέων και των ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής”, αναφέρεται από το δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης.