Ο Άνομος Και Η Μεγάλη Αποστασία

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ο Άνομος Και Η Μεγάλη Αποστασία

27 Ιουνίου 1991

Η Γραφή λέει ότι πριν από τη Μεγάλη Μου Επιστροφή θα σας δοθούν κάποια σημάδια. Θα πρέπει να προσέξετε αυτά τα σημάδια που προαναγγέλλουν την Ένδοξη Ημέρα Μου. Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά τις Γραφές, μπορεί να ανακαλύψει όλες αυτές τις αλήθειες. Γιατί είναι κλειστός ο νους σας και δεν καταλαβαίνετε τις Γραφές; Ελάτε τώρα να καταλάβετε. Άκουσέ Με, παιδί Μου: η γενεά σου ευημερεί μέσα στην ανταρσία της. Πόσο πολύ έχουν αποστατήσει! Εγώ από την πλευρά Μου, αύξησα τα καλέσματά Μου, τις προειδοποιήσεις Μου, σας έστειλα μέρα με τη μέρα σημάδια, αύξησα τις Ευλογίες Μου, αλλά δεν πήρα καμιά απόκριση. Είπα: «θα βρω κάποιον όταν έρθω;» Γιατί δεν απάντησε κανείς όταν καλούσα; Αλλά εσείς αντί να ανταποκριθείτε στην παράκλησή Μου, Μου γυρίσατε την πλάτη. «Σε ποιον νομίζει ότι απευθύνεται το Μήνυμά Του;» ήταν το μόνο που άκουγα. Πόσο επαναστατούν και προσβάλλουν τη Θεότητά Μου! Κι όμως κανείς δεν μπορεί να απομακρύνει τον Ορισμένο Καιρό ή την Ώρα. Θα έρθουν πάνω τους ξαφνικά σαν κεραυνός.

Σήμερα, κόρη, ο Αντίχριστος είναι το πνεύμα της Ανομίας που δόθηκε από τον Σατανά, όπως τον ορίζουν οι Γραφές: ο Άνομος, το βδέλυγμα της ερημώσεως που εγκαταστάθηκε στο Ναό Μου και μίλησε γι’ αυτό ο προφήτης Δανιήλ. Ο καθένας από σας είναι Ναός Μου… Αυτός που οι Γραφές τον αποκαλούν Άνομο και τον χαρακτηρίζουν ως το βδέλυγμα της ερημώσεως, είναι ένα από τα δυο σημεία που προηγούνται του τέλους των Καιρών. Το άλλο σημείο είναι η μεγάλη σας αποστασία.

 Η γενεά σου, παιδί Μου, δεν θέλησε να Μου αποδώσει τη λατρεία που Μου οφείλετε αλλά που σας δίνει επίσης Ζωή. Το σχέδιο του διαβόλου ήταν να κατακτήσει τούτη τη γενεά και να σας κάνει να πιστέψετε ότι μπορείτε να κάνετε χωρίς Εμένα. Έτσι λοιπόν, το πνεύμα της Αποστασίας που είναι ο Αντίχριστος, εισχώρησε στην Κατοικία Μου. Αυτό είναι το πνεύμα της Ανομίας, για να μην πω περισσότερα, και έχει θρονιαστεί σήμερα στην καρδιά του Ιερού Μου. Το Πνεύμα αυτό της Αποστασίας κάνει όσους το έχουν να φωνάζουν: “Είμαι θεός!”Οι άνθρωποι έχουν αποστατήσει και με την αποστασία τους άνοιξε ο δρόμος για να μπει μέσα τους ο διάβολος και να τους οδηγήσει όλους σε βίαιο θάνατο.

Αυτό το πνεύμα της Αποστασίας που ερημώνει την ψυχή, το νου και την καρδιά, είναι ο Εχθρός για τον οποίο μίλησε ο Απόστολος Παύλος, αυτός που θα εναντιωθεί και θα σηκώσει κεφάλι ενάντια σε καθετί που λέγεται Θεός ή είναι αντικείμενο λατρείας, αυτός που λέει: “θα είμαι ίσος με Τον Ανώτατο Άρχοντα”. Αυτοί λοιπόν θρονιάζονται στη θέση Μου και βγάζουν δικό τους νόμο για να πολεμήσουν το Νόμο Μου και ό,τι προέρχεται από το Πνεύμα Μου.

Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, δεν παύουν να Με πικραίνουν και να προσβάλλουν το Άγιο Πνεύμα Μου. Ω χώμα και στάχτη, εσείς που αφαιρέσατε από μέσα σας την Παντοτινή Θυσία Μου, θέλετε να πεθάνετε; Γιατί συναγωνίζεστε μαζί Μου; Γιατί αρνείστε το Άγιο Πνεύμα Μου της Χάριτος; Όποιος Με αρνείται είναι ο Αντίχριστος, γιατί αρνείται τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα πού είμαστε ένα αφού δίνουμε και οι τρεις ομόφωνη μαρτυρία.

Σήμερα πολλοί από σας δεν δέχονται την έκχυση του Αγίου Μου Πνεύματος. Οι χάρες και τα δώρα που σας δίνει το Άγιο Πνεύμα Μου χάρη στην Άπειρη Γενναιοδωρία Μου, αγνοούνται και  καταπνίγονται. Οι άνθρωποι αυτοί αρνούνται και απορρίπτουν όλα τα δώρα του Πνεύματός Μου. Πολλοί δείχνουν ότι έχουν ευσέβεια αλλά απορρίπτουν την εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου, την εσωτερική δύναμη που είναι το Άγιο Πνεύμα Μου.

Λένε: «φύλαξα την πίστη μου, τώρα πια με περιμένει το στεφάνι της δικαιοσύνης.» Σας ρωτώ: κάνατε ό,τι μπορούσατε για να παρουσιασθείτε ενώπιών Μου; Προσπάθησα να σας ξυπνήσω και να σας πω πως μοιάζετε με ποτάμι που ξεράθηκε και ό, τι λέτε είναι χωρίς περιεχόμενο. Κι ενώ ο αμαρτωλός μεταστρέφεται από το Άγιο Πνεύμα Μου, δεν προλαβαίνει να μπει μέσα στον Οίκο Μου, δεν προλαβαίνει να ανακαλύψει τους Θησαυρούς της Καρδιάς Μου που φύλαξα για όλους σας, και πέφτετε πάνω του σαν σίφουνας για να τον παρασύρετε πάλι στην αθεΐα. Αυτόν που μόλις γλύτωσε απ’ την αποστασία, τον παρασύρετε να αποστατήσει.

Την Ημέρα της Κρίσεως θα σας πω: δεν πιστέψατε σε Μένα, αλλά Με βγάλατε ψεύτη, γιατί δεν εμπιστευθήκατε τη μαρτυρία που σας έδωσα για τον Παράκλητο, την Υπόμνηση του Λόγου Μου, ναι, το Άγιο Πνεύμα της Αλήθειας, Αυτόν που ποτέ δεν πάψατε να αγνοείτε και να διώκετε, ποτέ δεν πάψατε να απορρίπτετε και να καταπνίγετε. Αντί να ακολουθήσετε τους αγίους που δοξολογούν και επευφημούν με ευλογίες και χαρούμενες φωνές το Άγιο Πνεύμα Μου, τους κυνηγάτε και τους διώκετε συνεχώς, προσκολλημένοι στην ψευδαίσθηση πως είστε ευσεβείς. Με προκαλείτε με τις συνεχείς σας διαψεύσεις.

Πώς λοιπόν να μην αφήσω τις πέτρες να φανερώσουν τη στεναχώρια Μου; Απαγορεύετε στους πρώτους Μου καρπούς να επευφημούν το Άγιο Πνεύμα Μου, γι’ αυτό σας βεβαιώνω: αν αυτοί σωπάσουν, οι πέτρες θα φωνάξουν τη θλίψη Μου. Ό, τι είπα κάποτε στην Ιερουσαλήμ, σας το λέω σήμερα με θλίψη: «μακάρι να ξέρατε κι εσείς το Λαμπρό Μήνυμα που θα μπορούσε να σας χαρίσει την ειρήνη! Τώρα όμως αυτό μένει κρυφό από τα μάτια σας!» Μακάρι να κατανοούσατε κι εσείς το Μεγαλείο του Αγίου Μου Πνεύματος, που επιδαψιλεύει σε όλους σας πλήθος ευλογίες … Αλλά δυστυχώς, δεν βλέπετε και δεν ακούτε τον Παράκλητο, το Άγιο Πνεύμα, που στέλνει ο Πατέρας στο Όνομά Μου για να σας διδάξει και να σας υπενθυμίσει όλες τις αλήθειες που σας έδωσα, γιατί ο άρχων του κόσμου τούτου χρησιμοποιεί την ελευθερία σας για να πέσετε.

Κύριε, δείξε και σ’ αυτούς το Έλεος Σου,
κι όπως έκανες εμένα να Σε ακούσω,
κάνε να ακούσουν κι αυτοί.
Κι όπως μου έδειξες το Κάλλος Σου
θαμπώνοντάς με,
δείξε και σ’ αυτούς την Τελειότητά Σου.

Δεν ακούνε, ακούνε μόνο τη δική τους φωνή, ακόμη κι όταν χύνω Δάκρυά μπροστά τους δεν έχω καμιά απόκριση. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να γκρεμίσω την αδιαφορία τους και να τους πω να έρθουν σε Μένα και να στηρίξουν τη δύναμή τους σε Μένα, για να τους οδηγήσω κι Εγώ στην αγιότητα και να τους επιτρέψω να κληρονομήσουν το Φως Μου.

Είμαι ο Άγιος Θεός που άδικα προδίδουν και είμαι ο πρώτος που θα τους συγχωρήσω, αν είχαν ακόμη και μια στιγμή μεταμέλειας …  Αλλά όσο διατηρούν αυτή τη στάση της αυτάρκειας, δεν θα Με ακούσουν, και δεν θα δουν πως φανερώνω σήμερα πλήρως και περισσότερο από ποτέ το Άγιο Πρόσωπό Μου σε όλο τον κόσμο. Εγώ, ο Κύριος, θα συνεχίσω να σε φωτίζω, γενεά, και θα απλώσω το Φως Μου σε όλη την επιφάνεια της γης. Ο ήλιος που σκοτείνιασε και το φεγγάρι που έχασε τη λάμψη του στην εποχή σας, σας οδήγησαν  μέσα στο σκοτάδι σας να αποστατήσετε. Σε λίγο, θα σταματήσουν τα δεινά σας.

Θα μετατρέψω τα έλη σας σε κήπο. Τη νύχτα σε μέρα. Τις πόλεις σας που είναι τώρα χαλάσματα, σε πόλεις Φωτός. Οι γκρεμισμένοι σας βωμοί θα ανοικοδομηθούν, κι όσο για τους ναούς σας, Εγώ, με το Ίδιο Μου το Χέρι, θα βάλω τα θεμέλιά τους. Θα κάνω καινούργια όλη τη πλάση, θα σας ανανεώσω όλους με το Άγιο Πνεύμα Μου. Έλα Βασούλα, πρόβατό Μου, όλα θα γραφτούν κι όπως Εγώ θέλω να γραφτούν.

Η Αγάπη είναι στο πλευρό σου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…