Ο.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ: “Ολοκληρώθηκε το 16ο πανελλήνιο τουρνουά τένις ανδρών «ΠΑΥΛΕΙΑ»

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ολοκληρώθηκε το 16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN TΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ» που διοργάνωσε και φέτος στις εγκαταστάσεις του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου με την διεξαγωγή του τελικού αγώνα  το  Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Οι πολλές δηλώσεις συμμετοχής προδιέθεταν την επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης.Η άρτια οργάνωση ήταν για άλλη μια χρονιά το θέμα συζήτησης μεταξύ των αθλητών, καθώς τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου υπερέβαλαν εαυτό και φρόντισαν να εξασφαλίσουν ιδανικές συνθήκες, τόσο για τους αθλητές όσο και για το κοινό, του οποίου η προσέλευση ήταν και φέτος αθρόα.

Στις εφτά μέρες που διήρκεσε το τουρνουά  αγωνιστήκαν στα γήπεδα της Κορίνθου πολλοί από τους σημαντικότερους έλληνες τενίστες και το Κορινθιακό κοινό ήταν εκεί για να χειροκροτήσει τις προσπάθειές τους με αποκορύφωμα την πρωτοφανή προσέλευση την ημέρα του τελικού!! Ο τελικός αγώνας διεξήχθη τo Σάββατο το απόγευμα μεταξύ των  Χρήστου Αντωνόπουλου και Σταμάτη Καπίρη με τον πρώτο να επικρατεί με σκορ 64/63.

Κατά την εντυπωσιακή τελετή έναρξης του τελικού, πήρε τον λόγο ο πατήρ Παύλος ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του σεβασμιότατου Μητροπολίτη, είπε δυο λόγια για τον πολιούχο της πόλης Απ. Παύλο, προς τιμήν του οποίου  γίνεται το συγκεκριμένο τουρνουά και στη συνέχεια μαζί με τον πρόεδρο του Ο.Α.Κ. έδωσαν στους δύο φιναλίστ από μία εικόνα του Αποστόλου.

Αμέσως μετά την λήξη του τελικού ξεκίνησε η φαντασμαγορική τελετή λήξης. Αρχικά, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου κος Γιώργος Κεφερλής μαζί με όλο το διοικητικό συμβούλιο και τα παιδιά του ομίλου έσβησαν την τούρτα για τα 40 χρόνια που κλείνει φέτος ο Ο.Α.Κ. και στη συνέχεια παίρνοντας τον λόγο συνεχάρη τους δύο φιναλίστ για τον καταπληκτικό τελικό που χάρισαν στο κοινό  και κράτησε το ενδιαφέρον όλων μέχρι και τον τελευταίο πόντο,  αλλά και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους ανθρώπους που έκαναν εφικτή μια τόσο μεγάλη  διοργάνωση όπως είναι το τουρνουά «ΠΑΥΛΕΙΑ» υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο πανελλήνιο βαθμολογούμενο τουρνουά.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε  για άλλη μια φορά την οργανωτική επιτροπή, τους προπονητές του ομίλου, την επιδιαιτήτρια, τους διαιτητές, το σώμα εθελοντών σαμαρειτών , τα ball kids για την πολύτιμη βοήθειά τους,  τους χορηγούς των αγώνων και ιδιαίτερα θερμά το κορινθιακό κοινό και ξεχωριστά τα μέλη του Ο.Α.Κορίνθου, που αναγνωρίζοντας τους κόπους της διοίκησης, την ανταμείβουν με την μεγάλη παρουσία τους στους αγώνες αλλά και με την μεγάλη συμμετοχή τους στις τάξεις του ομίλου υποσχόμενος παράλληλα ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.

Ακολούθησε η απονομή των επάθλων στους δύο φιναλίστ από τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Αλέξανδρο Πνευματικό και τον Αντιδήμαρχο κο Χρήστο Μελέτη, κατά την οποία ο Χρήστος Αντωνόπουλος δήλωσε ότι είναι ευτυχής που αναδείχθηκε νικητής και ότι περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία την επόμενη χρονιά την διεξαγωγή αυτού του τουρνουά…».