Ο βιαστής με το τατουάζ κυνηγούσε γυναίκες και στο Λουτράκι!!!

“Προκλητικός εμφανίστηκε μιλώντας στους αστυνομικούς ο 45χρονος “βιαστής με το τατουάζ” στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος βρέθηκε στον ανακριτή, μετά τη σύλληψή του στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το Star, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι προέβη στις αποτρόπαιες πράξεις του επειδή “ήθελε να κάνει οπωσδήποτε σεξ” και ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

“Το έκανα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ήθελα να κάνω σεξ. Η πρώτη κοπέλα κόρναρε συνεχώς και φοβήθηκα και έτρεξα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ και πέτυχα την άλλη στη στάση”, υποστήριξε με κυνισμό ο 45χρονος.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε, αφού βίασε την κοπέλα στη στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο, πήγε στο σπίτι του. Κατάλαβε ότι τον ψάχνουν όταν είδε το τατουάζ του στην τηλεόραση. “Έφυγα στην Αλβανία μόλις το είδα”, πρόσθεσε.

“Η κοκαΐνη και το αλκοόλ που είχα πάρει λίγο νωρίτερα, ευθύνονται για όσα έγιναν. Δεν είχα συναίσθηση των πράξεών μου, μετά τη χρήση ναρκωτικών. Ό,τι έκανα το έκανα όταν είδα τυχαία αυτές τις δύο γυναίκες στον δρόμο” είπε στις Αρχές.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας είναι το γεγονός ότι ο φερόμενος ως βιαστής δεν ανέφερε καθόλου τη λέξη “βιασμός”, αλλά τη λέξη “σεξ”.

Στο πρόσωπο του “δράκου” του Παλαιού Φαλήρου, η Αγγελική αναγνώρισε τον άνδρα που την είχε κυνηγήσει με άγριες διαθέσεις τον Αύγουστο του 2021 σε κεντρικό δρόμο στο Λουτράκι όπου παραθέριζε.

“Είναι αυτός, θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους”, λέει στο Mega.

Ήταν περίπου 6 το πρωί όταν η γυναίκα είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα στον πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα κι ενώ αυτοκίνητα κινούνται στον κεντρικό δρόμο, ο 45χρονος ατάραχος την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Εκείνη προσπαθεί να αλλάξει διαδρομή για να τον αποφύγει, όμως μάταια.

“Προχωρά στον πεζόδρομο, φτάνει μέχρι τον κεντρικό δρόμο ο οποίος είναι 20 μέτρα από μένα, σταματάει και γυρνάει πίσω”, περιγράφει η κοπέλα.

Μόλις φθάνει κοντά της, η γυναίκα πανικόβλητη παίρνει τον σκύλο της στην αγκαλιά της και αρχίζει να τρέχει.

“Ξεκλειδώνω το σπίτι και με το που μπαίνω τον βλέπω αυτόν να τρέχει προς εμένα. Καλύπτει με το μπλουζάκι του το πρόσωπό του με το που φτάνει μπροστά στην τζαμαρία. Κατεβάζει το βρακί του κι έρχεται προς εμένα κι αρχίζει να αυνανίζεται. Ευτυχώς είχα βρει την κλειδαριά κι είχα μπει πια μέσα στο σπίτι μου”.

Η γυναίκα καλεί την αστυνομία και ένα περιπολικό φθάνει στην περιοχή περίπου 15 λεπτά μετά. “Είδα ένα περιπολικό, τους είπα ότι εγώ είχα καλέσει, μου είπαν ότι δεν είδαν τίποτα το περίεργο κι εκεί έληξε αυτή η ιστορία”.

Το απόγευμα, η γυναίκα κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της στην Αθήνα όπου διαμένει.

“Ο άνθρωπος δεν είναι επιδειξίας, είναι μανιακός. Έχω μαζί μου έναν σκύλο και δεν τον υπολογίζει, τρέχει μανιωδώς επάνω μου την ώρα που κινείται ο κόσμος. Είναι κεντρικότατο σημείο του Λουτρακίου, δεν ήμουν σε κάποια ερημιά, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δηλαδή αυτό που είδαμε προχθές στο βίντεο ότι μπήκε με την άνεσή του στο αυτοκίνητο της κοπέλας, εγώ το θεώρησα πάρα πολύ φυσικό για αυτόν τον τύπο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλη μια παρόμοια καταγγελία από άλλη γυναίκα στο Λουτράκι είχε γίνει το καλοκαίρι του 2021 με την περιγραφή του δράστη να είναι πανομοιότυπη.

Μάλιστα είχε εντοπιστεί όχημά του με στοιχεία ιδιοκτήτη που διέμενε στο Παλαιό Φάληρο”, αναφέρεται στο thetoc.gr.