Ο δήμαρχος Σικυωνίων μιλάει για ΚΑΘΑΡΟ και ΠΟΣΙΜΟ νερό, …ενώ ξέχασε τα δικά του!!!

Από το δήμο Σικυωνίων ανακοινώνεται: «Την επανεκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης ΔΕΥΑ πέτυχε ο Σπύρος Σταματόπουλος κατά τη διάρκεια της 33ης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά το διήμερο 21-22 Μαρτίου.

Η επανεκλογή του δημάρχου Σικυωνίων στην εν λόγω θέση είναι ιδιαίτερα σημαντική σε εποχές όπου η διαχείριση των υδάτων στην χώρα μας επιχειρείται να τεθεί σε νέες βάσεις διακινδυνεύοντας ακόμα και τον δημόσιο χαρακτήρα του νερού.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος σε δηλώσεις του μετά την εκλογή του ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εκλέκτορες για την εμπιστοσύνη και την τιμή στο πρόσωπό του ενώ δήλωσε πώς «η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ως ανάχωμα προστασίας του υπέρτατου αγαθού, του νερού, από πάσης φύσεως μεθοδεύσεις ιδιωτικοποίησης ή εκμετάλλευσής του με τρόπο που δεν συνάδει με τον κοινωνικό και δημόσιο χαρακτήρα του. Είμαστε εδώ», τόνισε «για να διασφαλίσουμε ότι οι δημότες μας θα έχουν πρόσβαση σε φθηνό, καθαρό, πόσιμο νερό μακριά από αίολες παρεμβάσεις και αντικοινωνικές πρακτικές από όπου κι αν αυτές προέρχονται».

Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος περιστοιχισμένος από τους: Σημανδηράκη Παναγιώτη-Δήμαρχο Χανίων, Καρασταύρου Δημήτρη-ΔΕΥΑ Κομοτηνής και Μαρινάκη Γιώργο-Δήμαρχο Ρεθύμνης»

ΣΣ. Ο δήμαρχος Σικυωνίων μιλάει παραπάνω για ΚΑΘΑΡΟ και ΠΟΣΙΜΟ νερό! …Μήπως ξεχνάει τι συνέβη επι δικής του θητείας σε αρκετά χωριά του δήμου Σικυωνίων; …Τι λογαριασμούς πλήρωναν οι δημότες στη ΔΕΥΑΣ για ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό που έφτανε στις βρύσες τους, τη στιγμή που η Κόρινθος υδροδοτείται ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ με το ΠΟΣΙΜΟ νερό της Στυμφαλίας!

Και πάμε στο ΣΗΜΕΡΑ: Δήμαρχε μπορείτε να πείτε ΞΕΚΑΘΑΡΑ αν μετά από τόσα χρόνια που είστε δήμαρχος διαθέτετε ΚΑΘΑΡΟ και ΠΟΣΙΜΟ νερό προς ΟΛΟΥΣ τους δημότες του δήμου Σικυωνίων; …Η σας βάζουμε δύσκολα;

Κ.Ν