ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

“Ο δήμος Βέλου Βόχας πρωτοπορεί στην ενημέρωση των πολιτών του -Χτίζει το πρώτο πολυκάναλο σύστημα ζωντανής ενημέρωσης…”

“Ο δήμος Βέλου Βόχας πρωτοπορεί στην ενημέρωση των πολιτών του -Χτίζει το πρώτο πολυκάναλο σύστημα ζωντανής ενημέρωσης…”

Από την εταιρεία Master Bet (με έδρα το Κιάτο) αναφέρεται: “Ο Δήμος Βέλου Βόχας πρωτοπορεί στην ενημέρωση των πολιτών του.  Χτίζει το πρώτο πολυκάναλο σύστημα ζωντανής ενημέρωσης και άμεσης πληροφόρησης του δημότη.

Το σύστημα αποτελείται από πολλαπλές οθόνες TV, οι οποίες τοποθετούνται σε δημόσια κτήρια (Κτίριο Δήμου, ΚΕΠ, ΚΑΠΗ, Δημόσιες Υπηρεσίες, Σχολεία, κτλ). Οι τηλεοράσεις φέρουν πάνω τους ειδικό λογισμικό που επεξεργάζεται και προβάλλει ειδήσεις  και πληροφορίες για την ενημέρωση του πολίτη.

Το σύστημα PROώθηση όπως αυτό ονομάζεται, είναι καινοτόμο διότι ενώ λειτουργεί σαν ένα απλό κανάλι τηλεόρασης, η κάθε συσκευή προσαρμόζεται στο γεωγραφικό σημείο στο οποίο φιλοξενείται, με αποτέλεσμα να προβάλλει αυτόματα τόσο γενικό πληροφοριακό περιεχόμενο όσο όμως και περιεχόμενο που προέρχεται από πληροφορίες και δεδομένα του τοπικού σημείου. Αυτή του η λειτουργία το κάνει μοναδικό και πολύ αποδοτικό στην πληροφόρηση διότι μεταφέρει και προβάλλει την πληροφορία εκεί που χρειάζεται και στον χρόνο που χρειάζεται.

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, δράσεις και ό,τι άλλο ο Δήμος επιθυμεί να επικοινωνήσει, προβάλλονται μέσω του συστήματος ψηφιακής ενημέρωσης των πολιτών.  Έτσι με την ανάπτυξη του συστήματος PROώθηση, ο Δήμος λύνει το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης πληροφόρησης των δημοτών του με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Το σύστημα PROώθηση δεν μένει μόνο στην μετάδοση και προβολή χρήσιμων πληροφοριών μόνο στα επιλεγμένα σημεία (info spots) που ο Δήμος επιλέγει αλλά μεταδίδει και προβάλει το περιεχόμενο των πληροφοριών προσαρμοσμένα και σε άλλα μέσα επικοινωνίας όπως web sites , mobile , γιγαντοοθόνες Led κτλ.

Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος ενημερώνει στο σύνολό του τους πολίτες του για ό,τι τους ενδιαφέρει και μάλιστα χωρίς κόπο αλλά κυρίως χωρίς να ξεχνά τους δημότες που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο  (τρίτη ηλικία).

Στο δήμο Βέλου Βόχας τόσο ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκου όσο και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλης Τρωγάδης,πίστεψαν στο πρωτοπόρο σύστημα αλλά και στην αναγκαιότητα της ενημέρωσης του πολίτη και με την εταιρεία Master Bet προσάρμοσαν την πλατφόρμα PROώθηση  στις ανάγκες του Δήμου.

Όπως λέει  χαρακτηριστικά και ο Αντιδήμαρχος  Οικονομικών Βασίλης Τρωγάδης που ήταν και ο υπεύθυνος του project ” Με το σύστημα που εγκαθιστούμε πετυχαίνουμε  την πληρέστερη ενημέρωση του δημότη μας για τα νέα και τις δράσεις του δήμου μας.

Δίνουμε έτσι την πληροφορία άμεσα στα σημεία που ο δημότης τη χρειάζεται, τη στιγμή που την χρειάζεται. Ταυτόχρονα,εξοικονομούμε πόρους από τα έξοδα για γραφική ύλη, καθώς όπου εγκαθιστούμε το σύστημα βλέπουμε πια και καθαρούς χώρους. Απαλλασσόμαστε μια για πάντα  από τις αφίσες και τα έγγραφα στους πίνακες ανακοινώσεων, που καμιά φορά  έμεναν και ξεχασμένα .  Έχουμε ξεκινήσει την εγκατάσταση του συστήματος και θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη του σε όποια σημεία  χρειαστεί όπως ΚΕΠ , Δημοτικά ιατρεία , ΚΑΠΗ κτλ προκειμένου οι δημότες μας να έχουν την πληρέστερη και εγκυρότερη ενημέρωση.

Το project υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Master Bet, που είναι και η πρώτη που έχει δημιουργήσει ένα τέτοιο σύστημα στη χώρα μας. Έτσι, καταφέραμε σήμερα να ανακοινώνουμε με έργα πως φροντίζουμε στην πράξη για την ενημέρωση του δημότη μας και όπως λέει ο Παναγιώτης Ντόμαλης, ιδρυτής της MasterBet “τα καταφέραμε γιατί ο Δήμος μας όχι μόνο δεν φοβάται την αλήθεια και την ενημέρωση αλλά δουλεύει διαρκώς για αυτήν”.

Η τοπική αυτοδιοίκηση μπαίνει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή και με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι παρεχόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες εκσυγχρονίζονται και αναβαθμίζονται.

Γιατί ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης”.

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

τοπ5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΔεκεμβρίου 14, 2018
γέλια

Δημοσκοπήσεις …της πλάκας στο Κιάτο!

korinthiannewsΔεκεμβρίου 14, 2018
Παναγιώτης Νίκας

“Ξέχασε” να ανακοινώσει τους υποψήφιους από την Κορινθία ο Νίκας; -Γιατί αυτή η καθυστέρηση;

korinthiannewsΔεκεμβρίου 14, 2018

Το λιμάνι του Κιάτου έχει αφεθεί στην τύχη του, αλλά ο δήμαρχος δηλώνει ικανοποιημένος επειδή…

korinthiannewsΔεκεμβρίου 14, 2018
ΕΛΓΑ αποζημειώσεις

Πόσα χρήματα από τον ΕΛΓΑ θα μοιραστούν σήμερα στους Κορίνθιους αγρότες…

korinthiannewsΔεκεμβρίου 14, 2018
ρυθμική γυμναστική

ΔΕΡΒΕΝΙ: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ρυθμικής γυμναστικής…

korinthiannewsΔεκεμβρίου 14, 2018