“Ο Οίκος του Κυρίου Πρέπει να Σμίξει και να Γίνει Ένα!”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ο Οίκος του Κυρίου Πρέπει να Σμίξει και να Γίνει Ένα!

16 Μαΐου 2019

Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλησα με λόγους σκοτεινούς ούτε στα κρυφά. Μίλησα φανερά λαμβάνοντας υπόψη το φτωχό σας πνεύμα. Το σχέδιό Μου ήταν να γεμίσω τα μάτια σας με το Ακτινοβόλο Φως και να γεμίσω τον νου και την καρδιά σας με τα πλούτη της Βασιλείας Μου. Σας κάλεσα όλους να ενωθείτε, να μετανοήσετε και να συμφιλιωθείτε. Τα Λόγια που απηύθυνα στην Εκκλησία Μου παραμένουν σταθερά και αμετάβλητα.

Κι όμως, ως αυτή τη μέρα, τα Καλέσματά Μου δεν τα πήραν στα σοβαρά αλλά μάλλον τα αμφισβήτησαν, δίχως μεταμέλεια και δίχως φόβο. Γενεά! Δεν έπαψες να προκαλείς  άφοβα την Εντολή Μου, να αγνοείς την προσευχή Μου στον Πατέρα.  Σκορπώ μπροστά σου τις ικεσίες Μου, σου εκθέτω τις διδαχές Μου, σου δείχνω τον δρόμο για την Ενότητα, αλλά τα καλέσματά Μου, ως αυτή τη μέρα,  έχουν πέσει σε αυτιά που βαριακούνε.

Βασιλική, σε έστειλα σε πολλά έθνη και το Άγιο Πνεύμα Μου σε καθοδήγησε να συγκεντρώσεις τις Εκκλησίες Μου που είναι σκόρπιες, για να συναχθούν2 υπό το Άγιο Όνομά Μου και να γίνουν Ένα μαζί μας. Εκπλήρωσες το Θέλημά Μου. Με την αδυναμία σου, μπορώ να κάνω σπουδαία έργα. Μη βασίζεσαι ποτέ στον εαυτό σου, βασίσου σ’ Εμένα, τον Θεό Σου. Είσαι το ηχηρό Μου βιβλίο, στο οποίο εμπιστεύθηκα το Έργο Μου, για να σε στείλω δημόσια και να αναγγείλεις ότι: «ο Οίκος του Κυρίου Μας πρέπει να σμίξει και να γίνει ένα!» Πολλοί ανάμεσα στους ποιμένες Μου επαναστατούν ενάντια στον Οίκο Μου, το να επαναστατεί κανείς ενάντια στον Οίκο Μου είναι το ίδιο με το να επαναστατεί ενάντια σ’ Εμένα.

Κόρη, σου έδωσα στο παρελθόν ένα όραμα των Εκκλησιών Μου και σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Σήμερα, παραμένουν άκαμπτες σαν σιδερένια ραβδιά! Λείπει η ειλικρίνεια και η αγάπη. Αντί να πλησιάσουν ο ένας τον άλλο, δημιούργησαν μεγαλύτερο χάσμα ανάμεσά τους με την επιδεικτική τους έπαρση. Η δίψα τους για εξουσία, η αλύγιστη καρδιά τους έκαναν την Καρδιά Μου να απομακρυνθεί απ’ αυτούς. Ακούω…

Κύριε! Πώς μπορεί κανείς να κάνει τους ανθρώπους των Εκκλησιών να ακούσουν και να εκπληρώσουν την επιθυμία Σου για ενότητα;

Το μόνο που χρειάζομαι είναι αγάπη, αγάπη απ’ όλα τα ανθρώπινα πλάσματα, αγάπη απ’ όλους  αυτούς που έμαθαν να Με αγαπούν. Η αγάπη θα απλωθεί σαν λαμπρό, αστραφτερό φως μαργαριταριών στην πιο σκοτεινή μερίδα της γενεάς σου και θα εισχωρήσει στις καρδιές των ανθρώπων. Και τότε, όλη η γη θα αναπαυθεί και το κακό θα υποχωρήσει δίνοντας τη θέση του στην Αλήθεια. Αν είχαν όλοι ειλικρινή πίστη και αγάπη, θα αυξάνονταν σ’ Εμένα, στη μεγαλοσύνη Μου και θα έφταναν στην τελειότητα που μέτρο της είμαι Εγώ. Το Σώμα Μου, που είναι η Εκκλησία, θα γιατρευόταν. Να γιατί η αγάπη είναι το φάρμακο για όλα.

Αλλά ποιος ανάμεσα σ’ αυτούς που θέλεις να ακούσουν, Σε ακούει;

Κόρη, μη στεναχωριέσαι, έχω τους Τρόπους Μου. Όλοι όσοι εμπιστεύονται και στηρίζονται στη δύναμή τους, θα αποσυρθούν ντροπιασμένοι. Σου φανέρωσα στο παρελθόν τι περιμένει όσους κρατούν τα κλειδιά της ενότητας και δεν τα χρησιμοποιούν. Θα συντρίψω τα σιδερένια ραβδιά και θα φτιάξω με αυτά ένα ραβδί. Όσοι Μου εναντιώθηκαν θα ντροπιαστούν, επειδή δεν έδωσαν ποτέ προσοχή στις προειδοποιήσεις Μου, θα καταρρεύσουν και θα συντριβούν. Λείπει η ελπίδα και η εμπιστοσύνη. Ακόμη και τους πρεσβευτές που έστειλα σε τούτη τη γενεά και τους προφήτες που προφητεύουν, τους αντιμετωπίζουν με σκληρότητα, τους αντιμετωπίζουν σαν μυθομανείς, σαν σπερμολόγους, αντί να τους υποδεχτούν με μυρωμένο λάδι και με γλυκύτητα. Είτε τους αγνοούν, είτε τους ζητούν να απέχουν από το να διακηρύττουν τα Λόγια Μου, απορρίπτοντας έτσι τις προειδοποιήσεις Μου.

Μένω έκπληκτος, το ίδιο και οι Άγγελοί Μου, όταν βλέπω αυτήν τη γενεά να αδιαφορεί για τα πανίσχυρα μέσα που χρησιμοποιώ για να σας πλησιάσω. Χάθηκε η χαρά και η ευφροσύνη από τον Οίκο Μου. Λησμόνησαν τη γεμάτη καλοσύνη μορφή Μου. Λησμόνησαν τον Νυμφίο τους έξω από την πόρτα της καρδιάς τους. Λησμόνησαν ότι Εγώ είμαι το Αιώνιο Φως που εισχωρεί και διέρχεται μέσα απ’ όλα.  Λαέ Μου, κληρονομιά Μου, αν είχες έστω και μια στιγμή μεταμέλειας, μια στιγμή μεταμέλειας και επιστροφής σ’ Εμένα, θα σου αφαιρούσα την τυφλότητα σου για να δεις ότι στις μέρες σας, το Άγιο Πνεύμα, σαφής αντανάκλαση της Δόξας Μας, χαρίζεται πλουσιοπάροχα σε όλους τους ανθρώπους, πριν έρθει η μεγάλη και φοβερή ημέρα, πριν την Επιστροφή Μου.

Κόρη, αφιέρωσε τον χρόνο σου σ’ Εμένα τον Θεό σου. Σου αναθέτω το χρέος να κάνεις όλα όσα σου υπαγόρευσα, και μην ξεχνάς να αντλείς δύναμη από Εμένα. Ας γίνει έργο ζωής για εσένα το να κατανοείς όλες τις διδασκαλίες Μου και να τις μεταδίδεις με πνεύμα πραότητας. Όσα διδάχτηκες και όσα σου έγιναν γνωστά προέρχονται από Εμένα. Η Αγάπη είναι στο πλευρό σου και σε αγαπά. (απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…