Ο πρώτος επιβεβαιωμένος θάνατος από κορονοϊό στο δήμο Λουτρακίου – Π- Αγ. Θεοδώρων…

“Ο πρώτος επιβεβαιωμένος θάνατος από κορονοϊό στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, είναι γεγονός. Πρόκειται για έναν 65χρονο αλλοδαπό, κάτοικο Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον θανατηφόρο ιό, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, η κηδεία του έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου, στο νεκροταφείο Λουτρακίου, παρουσία ελάχιστων συγγενών και φίλων.

O 65χρονος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν, καθώς εμφάνισε συμπτώματα πνευμονίας όταν επέστρεψε από ταξίδι στην πατρίδα του. Μόλις έγινε η εισαγωγή του στο Νοσοκομείο, υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Λίγες μόνο ημέρες μετά, κατέληξε. Σημειώνεται ότι ο 65χρονος είχε κάνει τεστ τόσο φεύγοντας από την Ελλάδα, όσο και κατά την επιστροφή του, ωστόσο αμφότερα είχαν βγει αρνητικά.

Ο 65χρονος, με υποκείμενα νοσήματα, εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του Νοσοκομείου Αττικόν και το πρωί της 27ης Οκτωβρίου, παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις.

Σημειώνεται ότι τόσο η σύζυγός του, όσο και άτομα του στενού περιβάλλοντός του, έχουν υποβληθεί σε τεστ και έχουν βρεθεί αρνητικά”, αναφέρθηκε στο loutraki365.gr.