Ο σύλλογος ιδιωτικών υπαλλήλων Κορινθίας αποχαιρετά την συναγωνίστρια που έφυγε πρόωρα από τη ζωή…

Από το σύλλογο ιδιωτικών υπαλλήλων Κορινθίας αναφέρεται: «Το ΔΣ του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά την συναγωνίστρια και Πρόεδρο του σωματείου μας Ρεγγίνα Αντωνέλου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Η συναγωνίστρια Ρεγγίνα γεννήθηκε το 1967 στην Αττική και σε μικρή ηλικία μετακόμισε στους Αγίους Θεόδωρους όπου κατοικούσε μέχρι σήμερα.

Εργαζόταν για χρόνια ως εποχιακή εργάτρια σε διάφορα συσκευαστήρια φρούτων στην Κορινθία, ενώ το τελευταίο διάστημα απασχολούνταν ως σχολική καθαρίστρια.

Πάντα σαν εργαζόμενη η Ρεγγίνα, είτε ως απλό μέλος του Σωματείου μας, είτε τα τελευταία χρόνια από τη θέση του Προέδρου πρωτοστατούσε στην οργάνωση των εργαζομένων για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Αποκάλυπτε στις συναδέλφισσές της, στα συσκευαστήρια, την σημασία που έχει ο οργανωμένος αγώνας για να εξασφαλίζονται τα μεροκάματα, οι υπερωρίες και όλα τα ένσημα για πλήρη ασφάλιση.

Διεκδικούσε μαζί με τις συναδέλφισσές της, σχολικές καθαρίστριες, μόνιμη εργασία με συγκροτημένα δικαιώματα και προσλήψεις ώστε να στελεχωθούν τα σχολεία μας με το απαραίτητο προσωπικό ώστε να εξασφαλίζεται η καθαριότητα και η υγιεινή των παιδιών μας και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους τέσσερις γιους της, Βαγγέλη, Στέφανο, Θανάση και Μάκη και στους λοιπούς συγγενείς της.

Αποχαιρετούμε την συναγωνίστρια μας και της υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να ισχυροποιηθεί το Σωματείο μας, να γίνει πραγματικό αποκούμπι για τους εργαζόμενους του κλάδου».