Ο Χ. Δήμας τον προσκάλεσε στις ποδηλατικές διαδρομές σε Φενεό και Λίμνη Δόξα και του χάρισε κρασιά…

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Χ. Δήμα αναφέρεται: “Συνάντηση εργασίας με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα κ. Geoffrey Pyatt είχε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την  Έρευνα και την Καινοτομία, Χ. Δήμας .

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης, που διεξήχθη σε άριστο και ευχάριστο κλίμα, ήταν η ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ στους τομείς της Έρευνας, της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας, καθώς και η συνεργασία σε ζητήματα που αφορούν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα και το οικοσύστημα των startup στην Ελλάδα.

Η συζήτηση πάντως δεν περιορίστηκε μόνο στο χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Ανάπτυξης, αλλά καθώς έγινε εκτενής συζήτηση την Κορινθία και τις προοπτικές της. Πρόσφατα μάλιστα, ο Αμερικανός πρέσβης συμμετείχε σε ποδηλατικούς αγώνες στην περιοχή της Νεμέας;.

Μάλιστα, ο κ. Δήμας τον προσκάλεσε να δοκιμάσει τις ποδηλατικές διαδρομές της ορεινής Κορινθίας σε Φενεό και Λίμνη Δόξα, του χάρισε κρασιά από τον αμπελώνα της Νεμέας ενώ του απηύθυνε πρόσκληση να παραστεί στην αναβίωση των Νέμεων Αγώνων, που πραγματοποιηθούν φέτος στις  26-28/6 2020″.