Ο 30χρονος ιερόσυλος από το Κιάτο που έχει ρημάξει στις κλοπές τους Ι. Ναούς! -Έχει συλληφθεί ξανά και άλλες φορές και εξακολουθεί να κάνει τα ίδια!

Επανερχόμαστε σε προηγούμενη ανάρτησή μας όπου μεταξύ άλλων αναφέραμε: “Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr συνελήφθη τη Δευτέρα το μεσημέρι 30χρονος Έλληνας κάτοικος Κιάτου γιατί δεν σταμάτησε με το όχημα σε έλεγχο των αστυνομικών του Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς

Εντός του οχήματος βρέθηκαν και τρία εκκλησιαστικά αντικείμενα (κηροπήγια) τα οποία είχαν κλαπεί από τον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής στα Σοφιανά του δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης…”

Πρόκειται για σημαντική επιτυχία των αστυνομικών του ΑΤ Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης…”

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της korinthiannews.gr o 30χρονος ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ που είναι Έλληνας -κάτοικος Κιάτου (και πατέρας) δεν είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που κλέβει εκκλησία!

Έχει ρημάξει στις κλοπές και άλλους Ιερούς Ναούς στα ορεινά και έχει συλληφθεί ξανα κατα το παρελθόν από αστυνομικούς του Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης (και άλλων αστυνομικών τμημάτων της Κορινθίας και εκτός νομού)!

Ενώ λοιπόν έχει απασχολήσει ξανα τις αρχές κατα το παρελθόν συνέχιζε ο ιερόσυλος να κλέβει εκκλησίες! Σε τέτοιες περιπτώσεις η τιμωρία του κάθε ιερόσυλου πρέπει να είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Που βρέθηκαν τα κλοπιμαία από τον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής στα Σοφιανά -Πως αντέδρασε ο 30χρονος από το Κιάτο σε έλεγχο των αστυνομικών…