“Πάντα θα πετάω κοντά σου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Πάντα θα πετάω κοντά σου

16 Ιουνίου 2023

Εγώ Είμαι, γέμισε με χαρά! Επίτρεψέ Μου να σου πω λίγα λόγια.Βλέπειςπώς έρχομαι; Πέσε στην αγκαλιά Μου και νιώσε τουςχτύπους της Ιερής Μου Καρδιάς που διψάει για εσένα, διψάει να ακούσει τους ύμνους σου και διψάει να ακούσει τις προσευχές σου.Άσε την ψυχή σου να προσκολληθεί στην αγκαλιά Μου, γιατί Εγώ είμαι ο βράχος σου, η ασφάλειά σου, το Σπίτι σου. Βασούλα, επίτρεψέ Μου να σε φυλάξω κλεισμένη μέσα στην Ιερή Μου Καρδιά, αυτή την Καρδιά πουο κόσμος δεν καταλαβαίνει, Την απορρίπτεικαι δεν Την αγαπά.

Κοίτα, δεν σε προσκάλεσα να ζήσεις στις Βασιλικές Αυλές Μου στον Ουρανό, για να σε γεμίσω με αγαθά που διαρκούν για πάντα; Αν και τα σφάλματά σου ήταν πολλά, Εγώ, που είμαι το Έλεος, σκόρπισα σαν σύννεφο τις επαναστατικές σου πράξεις, και σου επέτρεψα να βαδίζεις στις Βασιλικές Μου Αυλές, γιατί γνώριζα την καρδιά σου, μια καρδιά που μπορώ να εμπιστευθώ και να την εφοδιάσω με γνώση και να τη γεμίσω με πλούτο που διαρκεί, τον πλούτο αυτόν που η ψυχή σου και οι άλλες ψυχές μπορούν να γευθούν.

Αγαπημένη Μου, η Καρδιά Μου δεν αντέχει να παραμένει μόνη και λησμονημένηαπό εκείνους που αγαπώ, μακάριοιόσοι ακούνε τους χτύπους της Καρδιάς Μου, γιατί όποιος ακούει τους χτύπους της Καρδιάς Μου,βρίσκει την Ζωή: Η Καρδιά Μου είναι έτοιμη να πετάξει κοντά σου παίρνοντας φτερά περιστεριού- πάντα θα πετάω κοντά σου όπως το έκανα στο Όρος των Πειρασμών.Σα να είχα φτερά περιστεριού, πέταξα κοντά σου για να Με δεχθείς.Πες στους δικούς Μου πώς δεν μπορώ άλλο να συγκρατηθώ γιατί είμαι πληγωμένος από αγάπη και επιθυμώ να με δεχθείτε όλοι και να κατοικήσω μέσα σας, ώστε να γίνετε μέλος δικό Μου, σάρκα από την σάρκα Μου, οστό απότο οστό Μου:

Μείνε πιστή σε Εμένα, παιδί Μου, ακολουθώντας το Βασιλικό Σκήπτρο της Ακεραιότητας, γιατί ο Λόγος Μου είναι η ίδια η Ακεραιότητα… Όταν σε προσκάλεσα, σουζήτησα να ανοικοδομήσεις τον Οίκο Μου, να Τον κοσμήσεις και να Τον ενώσεις, Εγώ σου έδωσα αυτές τις εντολές.Μάθε ότι Δικά Μου ήταν τα χέρια που σε κράτησαν όρθια σε κάθε έθνος που σεέστειλα για να διαδώσειςτα λόγια Μου, και Εγώ ο Ίδιος ύψωσα τη φωνή σου, Εγώ ο Ίδιος έκανα ίσιο το μονοπάτι σου για να μην σκοντάφτεις, για να προσκαλέσεις τους εξόριστους να επιστρέψουν στην πατρίδα και να ισιώσουν τονδρόμο για την ενότητα, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς πείσματα, αλλά να συναχθούν γύρω από έναν Βωμό. Δεν είπα να συναχθείτε στο χάος, αλλά να συναχθείτε ενωμένοι, και να επικαλεσθείτε μαζί το Όνομά Μου με μια φωνή, συντρίβοντας έτσι τον Διχαστή.Στόχος Μου είναι να καταργήσω τα σύνορα ανάμεσαστις Εκκλησίες Μου που Τις κρατούν διηρημένες.

Μείνε κοντά Μου, κόρη Μου, και μη φοβηθείς όταν φανούν στρατεύματα στον ορίζοντα.Γιατί θα πέσουνόλοι μαζί.Θα βάλω τέλος στην ανθρώπινη υπερηφάνεια… Θα συνεχίσω να σε προσέχω και να είμαι ο σύμβουλός σου.Θρέψου από Εμένα, για να συνεχίσω να σε παλινορθώνω.Βάλε Με σφραγίδα στην καρδιά σου, γιατί η Καρδιά Μου φλέγεται, μια φλόγα που δεν σβήνει ποτέ, μια φλόγα που κανένας χείμαρρος δεν μπορεί να πνίξει και καμιά πλημμύραδεν μπορεί να σβήσει. Η Αγάπη είναι στο πλευρό σου!»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…