Παραδόθηκε στο κοινό ο ανισόπεδος κόμβος Λυκοποριάς του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος- Πάτρα…

«Παραδόθηκε την Παρασκευή στο κοινό ο Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ) Λυκοποριάς  του Αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος- Πάτρα στην περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Είναι ένα σημαντικό έργο για την περιοχή, γιατί πέρα από την οδική σύνδεση της συγκεκριμένης περιοχής με τον Αυτοκινητόδρομο, αναβαθμίζει την τεχνική υποδομή, μέσω της νέας κατασκευής γεφύρωσης του ρέματος Σκουπέικου στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών. Παράλληλα, αναβαθμίζει και  την οδική υποδομή με την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στη συμβολή του Κλάδου Εξόδου του Α/Κ Λυκοποριάς με την Παλαιά Εθνική Οδό.

Σημαντικά οφέλη επιφέρουν στην περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου και τα έργα ανάπλασης που περιλαμβάνουν: δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδο μπάσκετ, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, πλακοστρώσεις – περιφράξεις των γηπέδων, δημιουργία περιμετρικού δρόμου μεταξύ γηπέδου και ρέματος με νέα περίφραξη και φωτισμό όλων αυτών των σημείων. Από την πρώτη στιγμή ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ώστε να ολοκληρωθεί το έργο και να παραδοθεί  στο κοινό.

Στην παράδοση του Κόμβου σε κυκλοφορία  παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, κ. Γεώργιος Καραγιάννης…”, αναφέρεται μεταξύ άλλων από το υπουργείο υποδομών και μεταφορών.