Παρελθόν από πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας ο Π. Πιτσάκης! -Ποιος παίρνει τη θέση του- Σ. Μουρίκης: “Η χούντα Πιτσάκη έπεσε”

Παρελθόν από την θέση του προέδρου του επιμελητηρίου Κορινθίας ο Π. Πιτσάκης! Το βράδυ της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου ο Πιτσάκης …έγινε πλέον μέλος του επιμελητηρίου Κορινθίας!

Ήταν το θέμα στην ημερήσια διάταξη η αντικατάσταση του Π. Πιτσακη από τη θέση του προέδρου του επιμελητηρίου Κορινθίας!

Και όπως ήταν αναμενόμενο, αφού έχει χάσει εδώ και καιρό την πλειοψηφία, …αντικαταστάθηκε!

Πρόεδρος στο επιμελητήριο Κορινθίας πλέον θα είναι ο Τ. Λουζιώτης και αντιπρόεδρος ο Σ. Μουρίκης

Ο Πιτσάκης προφανώς μην μπορώντας να αντέξει αυτή τη διαδικασία άρχισε να κάνει φραστική επίθεση στον Σ. Μουρίκη ακόμα και σε προσωπικό- επαγγελματικό επίπεδο!!! Έκανε επίθεση και σε άλλα μέλη του επιμελητηρίου!

Σε δήλωσή του στην korinthiannews.gr ο Σ. Μουρίκης ανέφερε: “17 Νοέμβρη, ιστορική μέρα γιατί αποκαταστάθηκε η δημοκρατία στην Ελλάδα. 17 Νοεμβρίου έπεσε και η χούντα Πιτσάκη. Επανήλθε η δημοκρατία στο επιμελητήριο Κορινθίας”

Τελικά ο Πιτσάκης …έμεινε μόνο με την ταμπέλα του προέδρου!

ΣΣ. Το γράφαμε από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στην korinthiannews.gr και για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα! Ο Πιτσάκης μπορεί να εξελέγη πρόεδρος από σπόντα αλλά δεν θα κατάφερνε να ολοκληρώσει τη θητεία του! Και αυτό γράφτηκε στην ιστορία του επιμελητηρίου Κορινθίας! Τέτοια θητεία δεν ξέρουμε αν θα δούμε ποτέ ξανά στο επιμελητήριο Κορινθίας

K.N