“Παρηγορητής του Πνεύματός σου Εγώ Είμαι”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Παρηγορητής του Πνεύματός σου Εγώ Είμαι

19 Οκτωβρίου 2020

Πρόσεξε, παιδί Μου, μην αφήνεις  το νου σου να ταράζεται, γιατί Εγώ, ο Ιησούς, είμαι πάντα στο πλευρό σου. Συγκεντρώσου την ώρα της προσευχής, ώστε με αυτήν να γίνει ένα πλησίασμα και ένα μέσο ένωσης μαζί Μου. Δεν θα απολάμβανε ο Νυμφίος τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές με την Αγαπημένη Του νύφη; Να θυμάσαι ότι η αδιάλειπτη προσευχή συνοψίζει όλες τις καθημερινές προσευχές όλες τις ώρες.

Παρηγορητής του πνεύματός σου, Εγώ Είμαι. Μην ξεχνάς και μην αμφιβάλλεις ότι είμαι ο Δάσκαλός σου και ο Παιδαγωγός σου συγχρόνως. Όλα όσα έμαθες προήλθαν από Εμένα. Σου ζήτησα να μεταδώσεις τα Μηνύματά Μου και όχι να πείσεις όσους δεν θέλουν να πιστέψουν.

Να προσεύχεσαι περισσότερο, επειδή υπάρχει πολύ κακό στον κόσμο αυτόν, ελάχιστοι βρίσκονται στον σωστό δρόμο και οι πιο πολλοί ακολουθούν λανθασμένο δρόμο που οδηγεί στον χαμό. Πέφτουν στην κόλαση όπως το χιόνι πέφτει στη γη, προσευχήσου για όλους αυτούς που χρειάζονται θεραπεία, που χρειάζονται προσευχές. Μαζί κόρη, θα εργαστούμε, ποτέ μην αφήσεις το Χέρι Μου που κρατά το χέρι σου. Ησύχασε κοντά σ’ Εμένα, τον Νυμφίο σου.

Θα συνεχίσω το Άσμα της Αγάπης Μου για να παρηγορήσω το πνεύμα σου και να ανορθώσω το πνεύμα σου. Είμαι η Αγάπη».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…