ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ετοιμάζονται …να αντικαταστήσουν ποδοσφαιριστές! -Η πρόταση για συμβόλαιο 150.000 ευρώ! -Αναφορά για διακοπές και καλοπέραση…

Σε ανακοίνωση από τον ΠΑΣ Κόρινθος αναφέρεται:

“Ανακοίνωση ΠΑΣ Κόρινθος για το παιχνίδι στα Φιλιατρά , για τον μοναδικό στόχο της ομάδας και για τις μεταγραφές

Το ΔΣ του ΠΑΣ Κόρινθος θέλει να ευχαριστήσει με τα πιο θερμά λόγια την διοίκηση της ιστορικής ομάδας Εράνης Φιλιατρών για την άψογη φιλοξενία.

1.Οι αλήτικες συμπεριφορές κάποιων δήθεν φιλάθλων προς τους 100 και πλέον οπαδούς που συνόδεψαν την ομάδα μας , όπως κάνουν σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες , αλλά και το βρόμικο παιχνίδι τριών συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών της Εράνης Φιλιατρών , τους οποίους άφησε ατιμώρητους , ο κατά τ’άλλα καλός διαιτητής κος Οικονόμου, ενώ θα έπρεπε να τους είχε αποβάλλει με κόκκινη κάρτα απο το Α’ ημίχρονο , δεν χαλάει αυτή την άψογη συμπεριφορά της διοικήσεως.

2)Μοναδικός στόχος του ΠΑΣ Κόρινθος – παρά τις 3 συνεχόμενες βρώμικες διαιτησίες στους αγώνες με Παναργειακό , Ραφήνα Μύκονο – είναι ένας και μοναδικός :Η κατάκτηση της 1ης θέσης !

3)Το ΔΣ αποφάσισε για να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις βρώμικες διαιτησίες, να προχωρήσει σε προσθήκες – στο ήδη εξαίρετο ρόστερ που έχει οδηγήσει την Κόρινθο στην κορυφή – με ελάχιστες αλλά ιδιαίτερα ποιοτικές μεταγραφές.

Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της ομάδας κος Αλέξης Κούγιας επικοινώνησε με τον γνωστό manager Γιώργο Μεταξά ο οποίος εκπροσωπεί τον επίλεκτο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Elivelto τον οποίο διεκδικεί και η ΠΑΕ Χανίων και η ΠΑΕ Καλαμάτας και του πρότεινε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με το ποσό των 150.000 ευρώ !!

Περιμένουμε την απάντηση του κ. Μεταξά για να καθορίσουμε τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους.

4)Από τον ΠΑΣ Κόρινθος την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αποχωρήσουν όσοι εκ των ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι αμείβονται δυσανάλογα με την αγωνιστική τους προσφορά για να αντικατασταθούν από άλλους οι οποίοι δεν θα βλέπουν την ιστορική και όμορφη πόλη μας ως τόπο διακοπών και καλοπέρασης”.