“Πες Στην Ψυχή Σου: “Ο Ιησούς Είναι Η Σωτηρία Μου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Πες Στην Ψυχή Σου: “Ο Ιησούς Είναι Η Σωτηρία Μου

6 Μαΐου 1997

Έλα, έλα και πες στην ψυχή σου:

“Ο Ιησούς είναι η σωτηρία μου”

Εγώ είμαι η σωτηρία σου. Βλέπεις που έρχομαι με τη λεπτή Μου ευωδία από θυμίαμα και μύρο μέχρι το δωμάτιό σου; Εύθραυστο παιδί Μου, μην τριγυρνάς πια σαν περιπλανώμενη, επίτρεψέ Μου να σε ελκύσω μέσα Μου. Απόλαυσε την Παρουσία Μου, απόλαυσε το μεγάλο πλούτο της Καρδιάς Μου, εσύ με την οποία δέθηκα με γαμήλια δεσμά.

Έγινα ο βασιλικός σου σύμβουλος. Θα φανερώνομαι πότε πότε για να σε εμψυχώσω. Μη ρωτάς: “ποιος είναι αυτός σαν φωτεινή στήλη;” Πριν να σηκωθεί ο άνεμος της αυγής, πριν να χαθούν οι σκιές, πλησίασε τον Αγαπημένο σου και βρες καταφύγιο στην αγκαλιά Του και τότε η ψυχή σου θα ευφρανθεί στην αγκαλιά Του. Κανείς δεν θα ταράξει την ανάπαυσή σου. Κανείς δεν θα μπορεί να αγγίξει την ανάπαυσή σου στην Καρδιά Μου γιατί θα σε φυλάω ασφαλή, αγαπημένη Μου. Κανείς δεν θα τολμήσει να σε ενοχλήσει, κανείς δεν θα τολμήσει να σε πλησιάσει, όταν θα δει από μακριά στα Μάτια Μου τη φλόγα της ζηλότυπης αγάπης Μου, να σε φυλάει ζηλότυπα.

Θα αφήσω τώρα να μιλήσει η ζηλότυπη αγάπη Μου: όπως είπε ο Δαβίδ στον ψαλμό:

“Αλείφεις την κεφαλή μου με λάδι”,

Σε βεβαιώνω, με την Καρδιά Μου στο Χέρι: θα σε τιμήσω νύφη Μου αλείφοντας ξανά το κεφάλι σου με λάδι γιατί υπέμεινες, για χάρη Μου, ταλαιπωρίες και διώξεις. Αυτό το λάδι, αγαπημένη Μου, ας καλύψει το κεφάλι σου κι ας θεραπεύσει όλες σου τις ατέλειες, και σαν το κρίνο ανάμεσα στ’ αγκάθια, είθε η παρουσία σου να είναι τόσο λαμπρή και ωραία που να φέρει πολλές ψυχές στο νυμφώνα της Καρδιάς Μου για να χαρούν κι αυτές μέσα Μου και να μαρτυρήσουν όλη Μου τη δόξα τις μέρες που θα έρθουν. Και τότε, με δοξολογίες θα υμνήσουν το Άγιο Όνομά Μου. Κι Εγώ, θα ξυπνήσω την αγάπη τους για να Με επιθυμήσουν. Θα διεγείρω τη δίψα τους για να αναζητήσουν μόνο την Καρδιά Μου.

«Σαν βασιλιάς καθισμένος στο βασιλικό του θρόνο, ντυμένος με τη βασιλική του στολή, στολισμένος με χρυσά διαδήματα και πολύτιμα πετράδια, με ένα σκήπτρο στο δεξί του χέρι, θα έχω σαν πρωταρχική και προσωπική φροντίδα Μου να διαφυλάξω στην καρδιά σου το Θρόνο Μου, ώστε η καρδιά σου να συνεχίσει να είναι στολισμένη με τον πλούτο του Βασιλιά και Κυρίου σου. Τον πλούτο του να Με γνωρίζεις στην τριαδική Μου δόξα. Τον πλούτο του να Με σέβεσαι και τον πλούτο του να αποστρέφεσαι κάθε λογής αμαρτία, και τελικά, τον πλούτο του να πράττεις το Θείο Θέλημα Μου και ό,τι ευχαριστεί Εμένα, το Θεό σου …

«Έλα, το πνεύμα σου ας απορροφήσει τα μυστικά της Σοφίας, ας καυχηθεί για τη μόνη αληθινή Γνώση που Εγώ, ο Ίδιος, σου έδωσα. Η ψυχή σου ας χαρεί που έχει Εμένα, τον μονογενή Υιό, που είμαι μέσα στην Αγκαλιά του Πατέρα, μέσα στην καρδιά σου. Το πνεύμα σου ας απορροφήσει τη Γλυκύτητά Μου.

«Εγώ, ο Ιησούς, είμαι η σωτηρία σου και ο Άγιος Σύντροφός σου. Αυτός που σου τραγουδάει, είναι κρυμμένος μαζί σου και μέσα σου. Εγώ είμαι Αυτός.Βασούλα Μου, συλλογίσου τα πολλά δώρα που σου έδωσα για να σε κάνω όχι μόνο ηχώ Μου, αλλά και την πιο ακριβή Μου νύμφη. Καλλιεργημένη από το Λόγο Μου, μορφωμένη από τη Σοφία Μου, προικισμένη με το Πνεύμα Μου και φροντισμένη από τη Βασιλική Μου Καρδιά, να χαίρεσαι! Να χαίρεσαι και να ευτυχείς γιατί Εγώ, ο Ιησούς, είμαι η Σωτηρία σου! Σήκωσε λοιπόν τα μάτια σου, αγαπημένη Μου, σήκωσε τα μάτια σου και αντίκρυσε Αυτόν που θυσίασε για σένα τη Ζωή Του.

«Μην ακούς όσους λένε ανοησίες και είναι γεμάτοι δόλο. Δεν Με συνάντησαν ποτέ και δεν Με γνωρίζουν, αλλά η δόξα Μου ανέτειλε πάνω σου και μέσα από σένα σε πολλές καρδιές. Αυτός είναι ο πλούτος της Ιερής Μου Καρδιάς που αναγγέλθηκε προ πολλού, ένας πλούτος που θα φέρει πολλά έθνη πίσω σε Μένα και στις Αυλές Μου. Σήκωσε λοιπόν τα μάτια σου και αντίκρυσε τον ένδοξο Βασιλιά σου. Τον στοργικό Αγαπημένο Σου. Στη λαμπρή αυτή θέα θα χαρείς, αφού ο πλούτος της Καρδιάς Μου θα συνεχίσει να ρέει προς εσένα σαν τη θάλασσα, για να σε κάνει ικανή να συνεχίσεις το Έργο Μου με αγάπη.

«Σε έχρισα, αγαπημένη Μου, για να πας να αναγγείλεις ότι ανακαινίζω τη δημιουργία Μου και ότι η Επιστροφή Μου επίκειται. Αλλά για την ώρα, Εγώ κι εσύ θα πάμε ξανά στα έθνη, ειδικά εκεί που επικρατεί περισσότερο ερημιά παρά ζωή. Άφησέ Με να ανανεώσω τη δύναμή σου στην Καρδιά Μου και να γεμίσω την καρδιά σου με την Ειρήνη Μου. Θα εμφανιστούμε πάλι μαζί όταν έρθει η ώρα. Οι νίκες Μου, στην κατάκτηση ψυχών, θα χαιρετίζονται σε κάθε βήμα Μου, κι εσύ, προσκολλημένη πάνω Μου, θα τρέχεις και δεν θα αποκάνεις, θα μιλάς και δεν θα διψάς, θα στέκεσαι όρθια και ποτέ δεν θα κουράζεσαι. Θα προχωρείς μαζί Μου, τα πόδια σου μόλις που θα αγγίζουν τη γη, ενώ Εγώ θα σου σηκώνω το χέρι για να ευλογείς το λαό Μου στο Όνομά Μου το Τρισάγιο.

«Σε κρατώ τώρα, εκλεκτή Μου, από το δεξί σου χέρι για να σε ντύσω με την πλουσιότερη στολή Μου. Θα σε ντύσω με Εμένα τον ίδιο. Όταν ενδυθείς Εμένα, το ένδυμα αυτό θα σου δώσει μεγάλο σθένος σε καιρό βασάνων. Θα σε παρηγορεί σε καιρό δοκιμασιών και θλίψεων, και επί πλέον, θα σου στείλω τη Μητέρα Μου να είναι πάντα στο πλευρό σου. Με την Καλοσύνη Της, θα σε οδηγήσει σε μια άγια ζωή με φόβο Θεού.». 

Ευχαρίστησέ Με τώρα και φύλαξε τα Λόγια Μου για πάντα στην καρδιά σου ώστε οτιδήποτε κάνεις, να το κάνεις με αξιοπρέπεια και με τιμή αφού διορίστηκες από τον Βασιλέα των βασιλέων, κι αν κάποιος σε ρωτήσει: «Ποιος είναι ο συνθέτης αυτού του τραγουδιού;», απάντησέ του λέγοντας: «είναι Αυτός που κατοικεί στα ένδοξα ύψη. Είναι Αυτός, Αυτός ίδιος, που με την Τριαδική Του Αγιότητα σας εμφύσησε ζωή. Είναι Αυτός που είπε στη Σαμαρίτιδα: «το Νερό που θα σου δώσω θα γίνει μέσα σου μια πηγή που θα αναβλύζει νερό αιώνιας ζωής.» Είναι Αυτός που θα πει στους σωρούς τα ξερά κόκκαλα: «κόκκαλα ξερά, ακούστε το λόγο του Λόγου, γεμίστε με την Πνοή Μου και αναστηθείτε!» Πες τους, αδελφή Μου και αγαπημένη Μου: «Ο Ποιητής και ο Συνθέτης αυτού του τραγουδιού είναι Αυτός με τον οποίο θα ζήσετε ενωμένοι για πάντα, αν Τον ακολουθήσετε»… ( απόσπασμα)»

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα εδώ

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…