Τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού στην Κορινθία από τους άλλους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου -Αυξημένος ο αριθμός και την Τετάρτη…

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων: “Όσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Τετάρτη 22 Ιουνίου καταγράφηκαν 467 κρούσματα κορονοϊού, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 168.035.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 98, στην Π.Ε. Αρκαδίας 76, στην Π.Ε. Κορινθίας 127, στην Π.Ε. Λακωνίας 41 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 125.

Στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και την Τρίτη 21 Ιουνίου- συνολικά 32 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 2, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 1, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 4, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 4, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 9 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 12…”

ΣΣ. Παρατηρούμε παραπάνω ότι τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού είναι στην Κορινθία σχετικά με τους άλλους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου!!! Αυξημένος ο αριθμός και την Τετάρτη …αν και είμαστε αρχές καλοκαιριού!

Κ.Ν