Πρώτη με διαφορά και χθες η Κορινθία στα κρούσματα κορονοϊού σε σχέση με τους άλλους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων: “Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τετάρτη 7 Ιουλίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 1.820.

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Τετάρτη καταγράφηκαν 40 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 11.282.

Αναλυτικά καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 4, στην Π.Ε. Αρκαδίας 5, στην Π.Ε. Κορινθίας 18, στην Π.Ε. Λακωνίας 3 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 10.

Εξ άλλου, μέχρι και την Τετάρτη στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 12 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 0, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 0, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 1, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 1, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 3 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 7…”

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την χθεσινή ανάρτηση: Στην Κορινθία τα μισά από τα κρούσματα όλης της περιφέρειας Πελοποννήσου!

Κ.Ν