ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Μετατίθεται μετά τις κρίσεις…

Μετατίθεται μετά τις κρίσεις ο Χ. Πλατάς… μετά από δυο χρόνια στην διοίκηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κορίνθου. Ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος τον ευχαριστεί για την συνεργασία που είχαν!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 5.-1-1024x500.png

Σε δελτίο τύπου από τον δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο αναφέρεται: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πύραρχο κ.Χρήστο Πλατά  ο οποίος μετά από δυο χρόνια στην διοίκηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κορίνθου και τις πρόσφατες κρίσεις, μετατίθεται.

Η άψογη συνεργασία που είχαμε από την αρχή της θητείας μου ως Δήμαρχος οδήγησε σε σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα της πρόληψης και της ασφάλειας των πολιτών, ευθύνη και καθήκον τόσο του Δημάρχου όσο και του Πυράρχου.

Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση μια τέτοια συνεργασία αφού γνωρίζουμε καλά όλοι πως – αν και οι φορείς οφείλουν να συνεργάζονται- πολλές φορές τα πρόσωπα αδυνατούν.

Με τον κ.Πλατά είχαμε την μεγάλη χαρά μαζί τον Ιούλιο του 2020 να εγκαινιάσουμε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Σοφικού, μια δομή που η περιοχή διακαώς ζητούσε και εν τέλει, δουλεύοντας αρκετούς μήνες, βρήκαμε τους τρόπους να την υλοποιήσουμε.

Εύχομαι στον κ.Πλατά καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα!»

ΣΣ. Γενικά το 2020 δεν ήταν καλή χρονιά για κάποιες περιοχές στο δήμο Κορινθίων σε ότι αφορά τις φωτιές …που ξέφυγαν!

Κ.Ν